Amit a terhességről nem szoktak leírni TOP 8:

(Legalábbis én nem találkoztam vele sehol) (Nem biztos, hogy végig akarod olvasni ezt.)

1. A bőröm olyan száraz lett, mint egy rinocérosznak, hiába kenem bármivel, hiába iszom meg 2-3 liter folyadékot egy nap.


2. A kevésbé bélgázos lányok is fingósak lesznek. Nyilván a kevesebb hely miatt is létrejöhet ez az állapot, és valószínűleg a megváltozott emésztés is közrejátszik, de azért elég röhejes.
3. Folyik az orrom. Általában csak reggel, felkelés után, de gyakorlatilag konstans tart hónapok óta. Zsepkendő nélkül lehet élni, csak undorító.
4. Az utóbbi időben folyik a könnyem. Nem, nem sírok, csak a szemembe ment némi hormonális anomália, ami egyébként nem jellemző.
5. Ha már folyás, akkor megemlítem, hogy sokkal könnyebb összeszedni bármilyen húgyúti fertőzést, vagy felfázást, vagy ezek izgalmas kombinációját. Yolo.
6. Vérzik a fogíny. Minden fogmosásnál. Hónapokon keresztül. Néha fogmosás nélkül is, csak úgy spontán.
7. A kutyák megérzik, ha terhes vagyok és beszagolnak a lábaim közé. Akkor is, ha már előző találkozásnál is beszagoltak; akkor is, ha már a múlt héten is beszagoltak. Egyszerűen mindig lecsekkolják, hogy még mindig olyan terhes szagom van-e.
8. Ha esetleg úgy fekszel le aludni, hogy éppen üres a gyomrod, akkor éjjel az üres gyomorban fog termelődni némi gyomorsav, amit a gyerek egyetlen jó rúgással felküld a garatodig, ha túl gyorsan szeretnél egyik oldaladról a másikra fordulni.

+1: X+5 naposan már elég türelmetlen vagyok, mert már szeretném visszaszerezni az egyeduralmat a testem fölött. Persze tisztában vagyok vele, hogy a türelem nagy erény, és a gyerek majd úgyis tudja, mikor kell megszületnie, de én azért már túlesnék a kórházas időszakon. (Nyüff.)

De amúgy buli ám. (Kivéve, hogy rossz minőségű a bőröm. Szeretném visszakapni a bőrömet. Meg a derekamat.)

2 megjegyzés: “Amit a terhességről nem szoktak leírni TOP 8:

  1. Nevotil on 2017-01-05 at 22:48 said:

    Már kérdezni akartam, hogy mi a helyzet babaügyben… Úgy tűnik ő még jól érzi magát odabenn 😀 Te már kevésbé díjazod ezt… 🙂

  2. Nori on 2017-01-06 at 19:34 said:

    Gyerek kivarna a januar 9-et 🙂

Post Navigation