37. hét terhességi hét (+5. nap)

Többé-kevésbé precízen végigdokumentáltam (fotóztam, irogattam) a terhességem főbb állomásait, hogyan változott a testem: nőtt a hasam, tűnt el a derekam (és az esetleges izmaim).

A “Bővebben / Continue reading” link után megosztok néhány képet, hátha érdekel valakit, milyen érdekes (szerintem), ahogy +13 kiló átalakít mindent. (Csak erős idegzetűeknek!) (Haha.)

  

(Július – augusztus – szeptember, vagyis 3-4-5. hónap)

  

(November – december, vagyis 8. és 9. hónap)

Az utóbbi két hétben nagyon látványosan megereszkedett és elnehezült a hasam. Amikor csak leülök, gyakorlatilag rálóg, ráfekszik a combomra. Valamennyire még keresztbe tudom tenni a lábaimat, de az már nem kényelmes, mert olyan érzés, mintha nyomnám a gyermeket.

A tetoválásaim meglepően jól bírják még mindig, bár a szülés utáni állapot nyilván izgalmasabb lesz a bőröm szempontjából. (Majd azt is végigfotózom rendületlenül, ahogy reményeim szerint szépen lassan, idővel visszatérhetek a májusi-júniusi önmagamhoz.)

Ráadásként még feltöltenék egy creepy videót is, hogyan mozog a hasamban a karácsonyi kisded (wehehe), de azért nem szeretnék átesni a másik ló túlsó oldalára.

Egyébként észrevehetően lassul a mozgása, elkezdett elfogyni bennem a hely, nincs mese, lassan idekint kell már nyújtózkodni és rúgkapálni.

Egy nappal később

Nem tehetek róla, megint beütött az esti kamillatea, ezért itt van néhány kép a fejemről is. (Az nem sokat változott.) (Még mindig jól áll a félhomály.)

  

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation