A Szolgáltató 2015

Tavaly ősszel tárhely-szolgáltatót váltottam, mert a régivel nem voltam maradéktalanul megelégedve. Fogtam a kis bináris cókmókomat, és némi keresgélés után átköltöztem ide. Nem tapasztaltam adatvesztés, nem volt elérhetetlen az oldal egyszer sem, amikor csak erre jártam, mindig tudtam / tudok posztolni vagy matatni a háttérben.

A múlt héten írtak az ügyfélszolgálattól, hogy túlléptem a megvásárolt tárhelyem kapacitását, és vagy törölnöm kellene valami(ke)t, vagy nagyobb csomagra váltani. Precízen szépen felsorolták az opcióimat, én persze egy nagyobb tárhelycsomag mellett döntöttem, mire egy válaszlevélben megköszönték a visszajelzésemet, és jelezték, hogy beállították az új csomagomat. Továbbmegyek, és most tessék kapaszkodni: még azt is megírták, hogy a jelenlegi, olcsóbb csomagom átállítása és az októberben esedékes újrakötése közötti intervallumot nem számlázzák ki nekem! (És akkor még bele sem gondoltam, hogy mióta állhat fenn a csomagtúllépésem bűne…)

Egy gigás tárhelyet vettem, most 1,8 gigánál tartok a nyolcadik hónap közepén/végén. Hónapok óta tilosban járhatok… vagy már a legelején, amikor felpakoltam az oldalt (minden könyvtárával, képével, elfeledett menüpontjával, stb), már akkor túlléptem, csak nem vettem észre. Mindenesetre elnézést a figyelmetlenségemért. Minden előfordulhat. (És mindennek az ellentéte is.)

Az már bizonyos, hogy ebben a világban ilyen előzékeny és szívélyes szolgáltatót nem találok még egyszer, és egyúttal köszönöm a kedvességüket. Egyébként is maradtam volna, de így már végképp megvettek kilóra. Szóval ez itt a reklám helye most, akinek megbízható tárhely kell, meg normális kommunikáció egy segítőkész ügyfélszolgálattal, itt megtalálja a számításait.

(Semmi pánik, majd jól átlépem a 3 gigát is idővel…) (:

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation