Vettem egy Fitbit Flexet

Fitbit Flex BlackMert nem bírtam ki. (Most már akkor idén ne legyen iWatch, jó, kedves Tim Cook?)

Természetesen fekete színűt választottam, aztán utána rögtön beszéltem az egyik kollégával, aki pár hónapja vett egy acélszürke Flexet, mivel ő a nagy méretű pántot használja, hogy adja nekem a pici szürkét – és mivel én a pici feketét hordom, nekiadom a nagy feketét, tehát darabra ugyanannyit fogunk birtokolni a csuklópántokból, csak mindketten megdupláztuk a hordható színválasztékot. (: (Valamikor esetleg majd egy piros szíjat szeretnék rendelni a netről, ha már ne adja az ég, de ráuntam a feketére. Valószínűleg ez sosem történik meg, de ha mégis… már van B tervem.)

Természetesen azonnal összehangoltam a felhasználói fiókommal és a telefonos alkalmazással, így a tegnapból már fél napot naplózott, valamint éjszaka is logolta az alvási fázisaimat. Egyébként gyanítom, hogy a csúnya alvási ciklusaim majd most fognak igazán megmutatkozni, mert itt a nyár és hőségben sokkal rosszabbul alszom mindig.

Ígérem, igyekszem majd kevés aktivitásmérést posztolni a közeljövőben. (:

Screen Shot 2014-06-07 at 6.21.15

2 megjegyzés: “Vettem egy Fitbit Flexet

  1. Nevotil on 2014-06-07 at 10:18 said:

    És Te 5,5 órával funkcionálsz? Plusz 1 perc alatt el is alszol? 🙂

  2. angel8 on 2014-06-07 at 22:16 said:

    Igen, nagyon keveset alszom, részben ezért is kellett, hogy figyelni tudjam, mennyit forgolódom majd a kánikulában éjjel. 🙂 Az elalvással sosincs gond, amint lekapcsoltam a lámpákat, leraktam a fejem, már alszom is – ezt anyutól örököltem. (Ő olyan gyorsan és mélyen tud aludni, hogy ki lehetne lopni alóla az ágyat.) 😀

Post Navigation