Hétfői Apple-csaj: Kiara

Más oldalakon (oké, egy oldalon: az Appleblogon (: bocs) erkölcstelen lányok kapják a híres Apple-csaj titulust, amit én nem tudok jó szemmel nézni. Elég volt Miley Cyrus, Lindsay Lohan, és a többi bulvármaca hét eleji, almás parádéjából.

Én úgy döntöttem, hogy 2010. szeptember első hétfőjén a kutyám lesz a Hétfői Apple-csaj. Mert ő egy igazi egyéniség. 🙂

“És a mi mechanizált istenünk az Apple…”

Az eb multifunkcionalitását bizonyítja, hogy akár még mobil számítógép-asztalkának is lehet használni – elsősorban alvás, vagy étkezés közben, mert akkor stabilan fekszik. (Az eb egyébként egy mozgékony jószág, ha séta, hempergés, netán játék közben szeretnél internetezni a hátán, mindenképpen szükséged lesz két méternyi spaniferre, tucatnyi kötegelőre, és még pár segédeszközre, hogy egy helyben tartsd. Ugyanis nem megy az olyan könnyen.) Tehát az eb több dologra is használható, mint először gondolnánk, viszont vigyázni kell vele, mert uninstallálni, vagy rebootolni képtelenség! Amire egyszer megtanítottad, azt onnantól kiírtani nem tudod belőle. (Most nem a bolhákra gondolok.)

Tehát a heti Apple-lányunk egy kicsit horkol, egy kicsit nyáladzik, és egy kicsit szőrös – de okosabb Lohannél vagy Cyrusnál. 🙂

Egy megjegyzés: “Hétfői Apple-csaj: Kiara

  1. Ó ó óóóóóóó de édeeeess!!! 🙂 a legjobb választás az apple-csaj díjra! 😀 cukifalat!!!!

Post Navigation