Csináld magad: koponya mintás póló!

Mostanában elég sokszor futottam bele olyan fotókba, ahol a modell hátán egy hatalmas, kivágott koponyaminta díszeleg; és annyira megtetszett, hogy muszáj volt rákeresnem kicsit bővebben a témára.

Cut out skull shirt 01 Shirt 02 Shirt 03

Vannak webshopok, ahol nagyobb összegekért készen meg lehet vásárolni az efféle gyönyörűségeket, de egy kis bátorsággal és kreativitással akár saját magunk is elkészíthetjük a cut-out-skull felsőnket. Nem kell hozzá túl sok összetevő: egy feláldozható póló, egy éles, hegyes olló (rendes goth kislányoknak biztos mindkettőből van otthon) és esetleg egy filctoll, ha elő szeretnénk rajzolni a mintát.

Én már nekiestem egy pólóm szétcincálásának, nem terveztem meg előre a mintát, így sem lett rossz a végeredmény. Annyival fűszereztem az élményt, hogy a koponyám fogsorába csempésztem két hegyes vámpírfogat is a tökéletesség kedvéért. (: Meleg nyári napokra ideális kutyasétáltató és boltba járós viselet lesz idén.

Valószínűleg szétvagdosok majd még egy felsőt, de arra GOTH feliratot fogok összehozni. (Gyanítom, ezt már szerkesztenem kell, hogy ne rontsam el és tényleg jól mutasson a végeredmény.)

Tutorial videó megtekinthető itt, további különböző minták itt.

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation