Nem szeretem Top 10 lista

Van néhány dolog, ami teljesen az őrületbe tud kergetni – és tartok tőle: nem csak engem, ezért úgy döntöttem, mindezt leírom, hogy megosszam Veletek – és ha egy magamfajta kutyuló az őrület szélén áll, akkor az bizony hangos és gazdi-türelmet próbáló folyamatot indít el.

10. Nem szeretem a rekkenő hőséget. Ilyenkor mindig veszettül lihegek, és a forróságtól későbbre kell halasztani a sétákat. Nem szeretem a kánikulát, mert felforr tőle az agyam.

9. Nem szeretem a paprikát, és a többi zöldséget. Nem vagyok nyúl, hogy ilyen felesleges dolgokat egyek. Nem lehet meggyőzni ezen élelmiszercsoport egészséges mivoltáról. A zöldség nem finom. Még ketchuppal sem.

8. Nem szeretem a kényelmetlenséget. Az ágyon, párnák között sokkal jobb, mint bárhol a földön.

7. Nem szeretek egyedül lenni. Én társasági kutyuló vagyok, tehát hogy szórakoztassak valakit, ahhoz legyenek mellettem és játsszanak velem. Ez alapkövetelmény. Szerencsére olyan közel tudok állni a Gazdáimhoz (milliméterpontossággal az arcukhoz), hogy egész egyszerűen ne tudjanak nem velem foglalkozni.

6. Nem szeretem a szúrós reteklevelet. Néhányszor már találkoztam ilyennel a konyhában, de mindig megugattam és meg akartam harapni. Gonosz teremtmény.

5. Nem szeretem a lépcsőző gépet. Különös hangot ad, amitől égnek áll a szőr a hátamon. Megugatom, majd megpróbálom leszedni a Gazdát a szerkezetről. Nem is értem, miért foglalkozik ilyen dolgokkal, amikor velem is játszhat.

4. Nem szeretem a Rozit. (Ez egy érzelmileg instabil, szőrös kutyulóféle.) A gazdája sem áll éppen a szellemi frissesség magaslatán, de az ölebe… teljesen kiborít.

3. Nem szeretem azt, ha a Gazdáék az Előkóskoló (azaz jómagam) szolgálatai nélkül vesznek magukhoz táplálékot. Azért vagyok, hogy vigyázzak rájuk, és megóvjam őket. Akár egy gyomorrontástól is.

2. Nem szeretem a legyeket, a lepkéket, és a repkedő, zümmögő állatokat. Ilyenkor tűzőgépszerűen kapkodok utánuk, és minden vágyam megharapni őket.

1. És, hogy mit nem szeretek a legkevésbé sem? Természetesen a cicákat. Hetente megfuttatok egyet, hogy a világ rendje fel ne bomoljék.

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation