StarKing Allee / Apple Premium Reseller – A nagy nap

Október közepén – végén volt egy éve, hogy a StarKingnál dolgozom, az Allee-ban található üzlet egészen a múlt hétig Authorised Resellerként működött, aztán péntek este lehúztuk a rolót, szombaton végrehajtottunk egy közepes méretű csodát, majd vasárnap kinyitottuk az új boltot, ami jelenleg Magyarország legnagyott APR-je lett.

A péntek a régi bolt összecsomagolásáról, míg a szombat az új üzlet berendezéséről és az esti auditról szólt. Nem igazán volt idő semmi egyébre, mint kidobozolni a rengeteg árut, mindennek megtalálni a vélt vagy valós helyét, kirakni a demópultokra a kipróbálható kütyüket a legnagyobb Mac Prótól és iMactől kezdve az Apple teljes kínálatán át a legkisebb third-party iPod dokkolóig. Jó volt látni, ahogy szépen lassan a helyére kerülnek a kirakós darabkái, és a végére kulturált formát ölt az eladótér.

Vasárnap ismét nagyon-nagyon korán keltünk, (én aperitifként még egy órát rohangáltam reggel a kutyával a Városligetben, hogy azért Kiarának is meg legyen a megfelelő mennyiségű, napi kilométere), a boltban és a raktárban is pakoltunk, takarítottunk és még egy kicsit pakoltunk, előkészültünk, jaaa és pakoltunk is, majd 11 óra 11 perckor elkezdődött az igazi ESEMÉNY. (: Felhúztuk a rácsot, és a kacskaringós embersorok beözönlöttek a folyosóról. Innentől teljesen összemosódnak az élményeim: egyetlen kellemes, rohangálós, dobozolós, raktárban keresgélős, számlaírós, mosolygós massza majdnem egészen zárásig. Arra emlékszem, hogy rettenetes sokan voltunk és nagyon meleg volt, de ettől függetlenül mindenki jól viselte a sorban állást és talán a vásárlók legjava elégedetten távozott. (És azóta sem szedett össze semmilyen késő őszi nyavalyát, ha esetleg izzadt háttal, halántékkal hagyta el a bevásárlóközpontot.)

Zárás után megünnepeltük a cég huszonegyedik születésnapját, az új bolt nyitását és úgy általában a nap sikerét. Mindenkin látszott, hogy becsülettel elfáradt. (: Én viszonylag hamar hazaindultam, mert itthon várt a kutyulovam és még három munkanap zsinórban.

Azóta már olvasható egy összefoglaló cikk a boltnyitásról a Mobilaréna oldalán, kezdenek szivárogni a vasárnap készült fotók, és elkészült a videó is.

  

  

Ez van, ilyen képcímeket is ki tudok találni, ha elég pihent oder fáradt oder both vagyok hozzá. Mindenesetre a hétvégén csak és kizárólag pihenni fogok, mert a lakást már megint élhető állapotig kitakarítottam. Egyébként nagyon jó érzés visszanézni a nyitás képeit, át lehet érezni általuk a nap hangulatát.

(A fotókért külön köszönet a készítőknek, megjelölném a forrásokat, de inkább megyek és csinálok egy kávét.)

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation