Kedvenc mellékszereplőim

A napokban befejeztem a Lost Girl második évad utolsó részét is, és szomorúan konstatáltam, hogy megint kifogytam a fantasy sorozatokból. Viszont most ráérek összegyűjteni a kedvenc goth karaktereimet, aztán elkezdek új sztorira vadászni.

Kenzi (Lost Girl / Elveszett lány)
Színész: Ksenia Solo
2010-2012 / 36 epizód
A szukkubus hősnő barátnője és lakótársa. Halandó karakter, szeretnivaló, nagy dumás, állandóan zűrbe keveredik.

 

Faye (The Secret Circle / Titkos kör)
Színész: Phoebe Tonkin
2011-2012 / 22 epizód
Nem kifejezetten goth karakter, inkább a sötét ruhákban járó, elsősorban a saját érdekeit szem előtt tartó, örök bajkeverő boszorkány, aki azt szeretné, ha elhinnék róla, hogy gonosz és közönyös. (Pedig nem is.)

 

Coreen (Blood Ties / Vámpírakták)
Színész: Gina Holden
2007-2008 / 22 epizód
A főhős asszisztense a magánnyomozó irodában. Kedves, humoros lány, néha igazán szemrevaló fűzőkben mutatkozott.

 

Abby (NCIS / Tengerészeti helyszínelők)
Színész: Pauley Perrette
2003-2012 / 213 epizód
A helyszínelő csapat oszlopos tagja, az esetek java részében a laborjában ügyködik. Számos tetoválása van, amiket alkalom adtán látni is lehet egyik-másik részben.

 

Miranda (Mysterious Ways / Rejtélyek kalandorai)
Színész: Alisen Down
2000-2002 / 43 epizód
A főszereplő örökké kételkedő segédje, aki a lehető legjobban igyekszik elkerülni az embereket. Magának való, egyedül brillírozó, meg nem értett, jó fej különc.

Biztosra veszem, hogy volt még egy vagy két nagyon jó, említésre érdemes karakter, de hirtelen nem ugrik be, hogy kik és melyik sorozatból – majd még töröm a fejem a problémán, és folytatom a felsorolást. (:

2 megjegyzés: “Kedvenc mellékszereplőim

  1. meso on 2012-10-08 at 20:37 said:

    szia! néztél már valaha once upon a time-ot magyarul egyszer volt címen fut, zseniális és szentem neked való, mert fantasy sorozat:) és most jön a második évada:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=Yhvwthzmd_I&feature=fvst

  2. angel8 on 2012-10-22 at 11:30 said:

    Szia,
    igen, ismerem ezt a sorozatot is, egyszerre kezdtem el nézni a Grimmel. A Grimm jobban megtetszett, így valamiért az Egyszer volt parkolópályára került. Nem tudom miért, de nem lopták be magukat a szívembe a karakterek, ezért nem is erőltettem a folytatását.
    De most megint kezdődött néhány új történet, azokból kezdtem el csemegézni a napokban, hátha találok valami fogamra valót 🙂

Post Navigation