Jaaaj, ez a nap híre! :)

Svédországban egy részeg jávorszarvas fennakadt egy almafán… Ilyen is csak Skandináviában fordulhat elő. Szerinte egy hétig ezen fogok nevetgélni… Milyen izgalmas látvány lehet a szarvast is termő almafa… XD Kész.

Inforadio.hu:

“Az állat nyilvánvalóan berúgott az erjedésnek indult gyümölcsöktől, és “megittasultan” egyre feljebb rugaszkodott további almákért, ám egy ugrás után nem a földre érkezett, hanem fennakadt a fán, mind a négy lába a levegőben kalimpált.

A termetes állat a legalsó elágazásában vergődött, amikor rátalált egy férfi a szomszédja kertjében. Mivel a szomszéd elutazott vakációzni, a szomszéd hívta a rendőrséget meg a tűzoltókat. Leemelni nem tudták az állatot, végül le kellett fűrészelni ágakat a fáról, hogy kiszabaduljon a jávorszarvas.

Az állat nem ment vissza az erdőbe, hanem átbaktatott szabadítója kertjébe, és majdnem akkorát aludt, mint Csipkerózsika: keddtől egészen csütörtökig. Vendéglátója szerint a szarvas vagy beteg, vagy még mindig részeg, vagy félkegyelmű. Svédországban elég gyakori látvány a részeg szarvas, de többnyire a földre hullott gyümölcstől ittasulnak meg, nem pedig fára mászva.”

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation