Ma kezdődött a zombiválogatás!

Olvastam egy cikket az origón, aztán úgy döntöttem, szerencsét próbálok a filmiparban, és jelentkezem statisztának (zombinak vagy túlélőnek) a Brad Pitt-féle Word War Z című filmbe. Erről mostanság elég sokat cikkeztek, ráadásul az eredeti könyv már hetek óta fent van az olvasási várólistámon, szóval úgy gondoltam, miért ne vágnék bele. Már csak a kaland miatt is… (:

Egy kis utazás Pestről Budára, cirka 35 perc alatt kényelmesen meg is érkeztem a válogatás helyszínére, a Tímár utcába, ahol már hosszasan kígyózott a sor. Elég meleg volt sorban állni, izzadtunk is, de szerencsére gyorsan haladt az ügymenet, mert kb. egy órát kellett csak várakozni, aztán máris belülről szemlélhettük, mi és hogyan történik egy ilyen filmes válogatás esetén.

  

Odabent az épületben (mint általában valamilyen félig lepukkant, félig felújított, szocreál helyen) nem volt sok látnivaló, csak egy rövid kérdőívet kellett kitölteni, ahol érdekesebbnél érdekesebb dolgokat akartak rólunk tudni. Az alapadatokon kívül (hány centi vagy, hány kiló vagy, hányas a lábad, ha van, stb.) arra is kíváncsiak voltak, hogy kaptunk-e katonai kiképzést, dolgoztunk-e a vasiparban (nyilván a gyárjelenetekhez), értünk-e a küzdősportokhoz (ahhoz én nem, de odaírtam, hogy futni tudok), és ami a legfontosabb, beszélünk-e idegen nyelveken. Elsősorban az orosz volt / lett volna a nyerő, mert mint kiderült orosz zombiknak és túlélőknek szeretnék beválogatni a magyarokat, ergo az egész Oroszországban játszódó / Oroszországról szóló részt itt szeretnék letudni. (:

A sorhoz visszatérve, nem volt annyira fárasztó és kibírhatatlan, vizet is osztottak közben, néha árnyékot is lehetett találni – de az okosok már eleve esernyő-napernyővel készültek a tűző napsugarak ellen. (: Még két napig tart az őrület a Budapest, Tímár u. 2. szám alatt, aki részt akar venni, 10-17 óra között látogasson oda, és álljon be a sorba, már csak a poén kedvéért is megéri. (: Hátha sikerül.

Szeptember közepére kiderül, hogy kit válogattak be, és ha köztük leszek, várhatóan születni fog még pár zombiposzt az oldalon. 😛

Update: az index így látja a mai castingot – figyelem, elég alacsony színvonalú iromány következik, amit állítólag egy szakképzett újságíró hozott össze… khm…Moszkvai hulla lesz a magyarokból!

Update 2: Évi felrakta a saját és az én cikkemet is a Footerre. Köszi a lehetőséget! (: Talán zombik leszünk és Brad Pitt bokáját is lerághatjuk! Az mennyire elmeroggyant csatafelkiáltás, ha azzal búcsúzom: éljenek a zombik! ??? o.O

3 megjegyzés: “Ma kezdődött a zombiválogatás!

  1. Szandy on 2011-08-26 at 22:38 said:

    Hány éves kortól lehet jelentkezni??

  2. angel8 on 2011-08-29 at 09:57 said:

    Úgy tudom, hogy 18 és 80 között. 🙂

  3. Pingback: Angel8 oldala

Post Navigation