Új Hófehérke adaptáció várható!

A Comic Con rendezvényén bemutattak néhány izgalmas fotót, hogy mire is számíthatunk röpke egy – másfél év múlva. Kristen Stewart, a Twilight főhősnője látható rajta páncélos, kemény Hófehérkeként, Charlize Teron lesz a gonosz mostoha, a Thorból ismert Chris Hemsworth a vadász, valamint Sam Claflin a herceg. (A törpékről egyelőre nem sokat tudni…) [Ez a fehér törzsű fa Titeket nem a Gyűrűk Urából megmaradt, Minas Tirith városában szolgáló katonák pajzsáról származik? Elég hasonló. 8]

Kíváncsian várom, mit tud összehozni az Alice Csodaországban két producere (Joe Roth és Palek Patel), mert anno nagyon szerettem a Johnny Depp és Helena Bonham Carter-féle elvetemülten jó mese-adaptációt. Ha jól emlékszem, az új Hófehérkét Rupert Sanders fogja rendezni.

Egyébként nem csupán egy Hófehérke és a hét törpe film jön mostanság, mert a várva várt Universal fémjelzésű mellett a Reality is ringbe száll – ráadásul az ő remake-jük előbb, talán már márciusban a mozikba kerül. Csak a végén nehogy almamérgezést kapjunk… (:

Mindenesetre én reménykedve várom az első trailert.

A cikk forrása az Index.

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation