Általánosságok

A nevem Pozsgai Anita, de sokan angel8 néven ismernek. (Egy szűkebb rétegnek talán az Angel Everlace is mond valamit, de egyelőre ők vannak kevesebben.)
1985. szeptember 27-én születtem Győrben; jelenleg Budapesten, azon belül is Zuglóban élek.

Az oldal 2006. január 2-án indult a gportal védjegye alatt, majd 2007. szeptember 28-án zárta be kapuit, hogy eufemisztikusan fogalmazzak. Akkor már megvolt az extrás oldalam, csak goth galériaként szolgált. Átalakítottam, és egy az egyben átköltöztettem az apró kincseimet.

2008. október elején egy apró (hehe) vírusprobléma miatt megváltam az extrától, és saját webcím után néztem. Két barátnőm, Anna és Yasmine betársultak, így hárman birtokoltuk a Sunset.co.hu címet.

2010. szeptember-október táján úgy döntöttem, hogy a saját utamat szeretném járni, így életre keltettem az angel8.hu domaint. Elsődleges célom az volt, hogy a későbbiekben hivatalos Angel Everlace oldalként működjön egy szeglete. (:

Egy önjelölt író, költő, újságíró, blogger veszett el bennem, ráadásul tetovált, goth, bipoláris, állatbarát, természetkedvelő (még akkor is, ha úgy elbánt velem), boszorkány, technokrata, mindenhez érteni akaró, de semmihez sem értő, rossz humorú, szókimondó, könyvmoly, túl kreatív, megalomán, idegesítő alak vagyok. Komolyan.

Aláírás
Tanú 1
Tanú 2
Dátum

2 megjegyzés: “Általánosságok

  1. Lewis on 2012-04-09 at 22:02 said:

    tetovált, goth, bipoláris, állatbarát, természetkedvelő (még akkor, ha úgy elbánt velem), boszorkány, technokrata, mindenhez érteni akaró, rossz humorú, szókimondó, könyvmoly, túl kreatív, megalomán, idegesítő alak vagyok. Azt kifelejtetted, hogy van egy jó egészséges önkritikád 😉

  2. angel8 on 2012-04-12 at 17:09 said:

    Tudod, ismerd az ellenséged. 😀

Post Navigation