Büntetéselméletek

Tegnap kezdődött a szemetes-zsák széttépésével, aztán a kaland a kidobásra ítélt szilvásgombócok elfogyasztásával és a fantasztikus illatú szemét lakásban történő szétterítésével folytatódott, de volt szerencsém este megkergetni egy fekete macsekot is… és… óóó!!! A kakában hempergést említettem?

Nem tehetek róla, a gombóc finom, a kaka pedig parfüm illatú volt számomra. Nem tudtam ellenállni, pedig tényleg akartam. Persze a gazda megpróbálta eltüntetni rólam a “fertelmes bűzt”, amit furcsa módon csak ő érzett, engem egyáltalán nem zavart. Kétszer is megmosta a fejemet, hogy elillanjon az új bunda-aromám, de nem járt különösebb sikerrel. Szerencsére.

A szemét szétcincálásáért megszidott, de nem kaptam nagyobb büntetést, sőt! Ma még a parkba is kivitt, mert a gazda annyira szeret velem sétálni, és imád engem kényeztetni, és annak örül, ha én boldogan nézelődhetek, játszhatok, liheghetek… Ilyen szerető családban néha megéri rosszalkodni!

(Igazából annyira büdös a jószág, hogy ki akartam szellőztetni a bundáját és a fenekét, ugyanis a Kisasszony folyamatosan pukkant! Egyébként még annyit fűznék hozzá a témához, hogy nagyon rendes voltam a Kutyulóval, mert a szaladós-közben-folyamatosan-pukkantós részeket kivágtam, nehogy bárki megtudja, mi mindenre képes az Eb… Élvezzétek a kulturált, zöld, kellemes, szagtalan videót! Jó nektek. – A szerk.)

2 megjegyzés: “Büntetéselméletek

  1. Smaragd on 2011-04-29 at 22:36 said:

    A kis drága, akkor fantasztikus napotok volt. A kutyatartás minden örömét sikerült besűrítenie egy napba. Nem kis teljesítmény, gratulálok 😀

  2. angel8 on 2011-04-30 at 22:16 said:

    Köszönöm, átadom. 🙂

Post Navigation