Angry Birds, a játék

Az alaphelyzet a következő: a gonosz, zöld malacok ellopták a tarba-barka madárkák tojásait, amitől a szárnyasok bedühödtek, és mindenáron vissza akarják kapni, ami nekik jár. Ha kell, átszáguldanak bármin és bárkin; ha kell, le-tojás-bombázzák a disznókat. (:

Aranyos és jól kitalált játék ez, több platformon is vidáman el lehet vele tölteni az időt, számítógépen, telefonon, stb. Eddig iPhone-on, de ma pl. iPodon játszottam egy kicsit, csak a móka kedvéért. Elég béna vagyok ebben is (mint általában minden játékban), mégis nagyon élvezem, mert szép színesek a karakterek, édes hangot adnak repülés közben – és amúgy a cocók durván kinevetnek, ha elbaltázok egy-egy mentőakciót. (: A kedvencem a sárga ajaj-madár, amelyik +1 érintéstől/kattintástól hihetetlenül begyorsul, és letarol bármit. (És repülés közben azt mondja: Ajaj!) 

Vannak téli-nyári-stb. pályák, de nem is olyan régen megjelent az AB Rio, ami egy rioi hangárban kezdődik, ahonnan befogott, kalitkába zárt papagájokat kell kiszabadítani. Egyelőre a 2/4-es pályaszakasznál járok, és még nem látom az alagút végén a fényt – de amikor kicsit ki akarom kapcsolni az agyam, biztosan ezt a játékot fogom előkotorni.

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation