Goth kiegészítők egy stílusos szobához

Aki már unja a kamaszos posztereket a falon, a régi, unalmas, fekete függönyt, és változtatni szeretne valamit a birodalmában, csak nem tudja, hol kezdje: az most ötleteket meríthet ebből az összeállításból.

1. teendő: Szabadulj meg a felesleges kacatoktól, mindentől, amit nem szeretsz, amit nem használsz, és valószínűleg később sem fogsz. Nem feltétlen kell ezeket a holmikat kidobni: rásózhatod a testvéredre, a barátaidra (szükség esetén ők esetleg még vissza is adják azokat), vagy beszerezhetsz néhány sötét színű tárolódobozt, és abban rejtheted el őket. (Felesleges cédék, régi tankönyvek, stb.)

2. Rendezd át a szobát, szerezz be néhány új kiegészítőt, de tartsd be az aranyszabályt: a kevesebb néha több! (:

Nem szükséges minden apróságnak fekete színűnek lennie, mert fontos, hogy élhető maradjon a helyiség. A színek, az árnyalatok nagyon fontosak, mert kiemelik az uralkodó színt (és fordítva), ezért bártan válogass kedved szerint. Találtam példának két érdekes variációt: (Szerintem az első egy kicsit túllőtt a célon, de csak ez az én véleményem.)

Ha az embernek nem is futja ilyen ágyra, kanapéra, stb., még mindig beszerezhet egy gyönyörű ágykeretet, vagy egy izgalmas bársony takarót.

Ha pedig gyűjteni szeretnél valamire, akkor néhány tipp a végére: dívány, komód, fürdőkád. (:

Egy megjegyzés: “Goth kiegészítők egy stílusos szobához

  1. Ducharron on 2013-10-31 at 06:06 said:

    az elsö tényleg tûllôô£t a célon.
    a második GYÖNYÖRÛ

Post Navigation