Gyors döntés

Szombaton történt a NOÉS kiruccanásunk Kiarával, ami után kissé elbizonytalanodtam, majd magamra találtam. (Ennek történetét még nem mesélem el, megvárom a sztori végkifejletét.) Azt terveztem, hogy ma délután, vagyis inkább este felé felhívom a NOÉS barátainkat, és megkérdezem tőlük, mi újság Felicia- és egyébként boxerfronton odakint, a sáros pusztában… (:  Erre nem is olyan régen csörgött a telefonom, és pont Szilvi keresett, hogy aktuális-e még Felicia örökbefogadása, mert holnap viszik ivartalanítatni, és akár már lábazodhatna nálunk a szentem! (: Eredetileg néhány nap megfigyelés után kaptuk volna meg a kutyulit, de a hét elején három idősebb boxert is visszavittek (!!!) az állatotthonba, mert már nem volt rájuk igény, ahol tartották őket; és így Feliciának (mivel fiatal, és elméletileg strapabíróbb) át kéne adnia a melegedőben a helyet az egyik újnak. (Teljes helyszűkében vannak, szegény drágaságaim… ÉS MINDEN VÉLEMÉNYEM MEG VAN AZ OLYAN EMBERRŐL, AKI TÉLEN (VAGYIS AKÁRMIKOR) KITESZI A KUTYÁJÁT AZ UTCÁRA!!! Állítólag a kutya az ember legjobb barátja, de ez rohadtul nem mondható el néha az alulteljesítő kétlábúakról…

Rövid családi megbeszélés után holnap este érkezik hozzánk az új, próbaidős családtagunk, egyelőre lábadozni, szocializálódni, és melegedni. (: Három nap múlva még vár rá egy szuri, 10 nap múlva varratszedés. Addigra az is kiderül, hogy hosszú távon hogyan jön ki a kutyulónkkal, lakáskombatibilis-e, és alapvetően: mennyire tudjuk kezelni egymást. (: Reméljük a legjobbakat, hogy véglegesíthessük köreinkben.

Fotóm sajnos még nincs. DE HOLNAP MÁR LESZ. (: Addig esetleg gyűjthetnénk rövid beceneveket, mert a Felicia szerintem gyönyörű név, de túl hosszú állandóan mondogatni… Van valakinek valami jó ötlete? (:

5 megjegyzés: “Gyors döntés

 1. Luna on 2011-01-25 at 17:51 said:

  Vaou, ez gyors volt. Remélem minden rendben megy majd. Ami nevet illeti, nem jut eszembe semmi használható, sajnos.

 2. angel8 on 2011-01-25 at 18:23 said:

  Feli? Az olyan, mint a Feri… 🙂
  Lici? Liszi? Lüszi?
  Lici? Pici?
  A végén úgy is az lesz: “KUTYA! ÜL!!! ÜLJ MÁR LE, AZ ANYÁD ÚR ISTENIT!!!” 😀

 3. anna on 2011-01-26 at 00:15 said:

  naaaaa, ez tök jó! 🙂 Örülök nektek^^

  név… név… Lia? 😀 Elég furcsa rövidítése a Feliciának, de na 😉

 4. angel8 on 2011-01-26 at 09:47 said:

  A Balázs a Skodához ragaszkodik, mint névhez. (Emlegette már Lukréciaként, és Cecíliaként is a kutyeszt, szóval… nem lesz könnyű.)

  A Lia nem rossz, csak egy volt főnökömre emlékeztet, ami furcsa szájízt ad a dolognak. 😀 “Lia, ül! Lia, nem nyáladzik!!!” 😀

  Jelenleg a Feli – Füli neveken rágódom. Kicsit már aggódom. 🙂

 5. Luna on 2011-01-26 at 11:51 said:

  Ezen az elven a Cia is jó, csak félő nem igazán hallgat majd rá 🙂

Post Navigation