Egy hét múlva karácsony!

Jövő héten ilyenkor mindenki a karácsonyfa alatt ül, bejglit majszol, örül az ajándékainak, várja a szilveszteri partit, de gazdátlan állatkák csak kevés ember eszébe jutnak. 🙁

A NOÉ oldalán olvastam, hogy ma (dec. 18., szombaton) összevont Karácsonyi és Mikulás Ünnepi nyílt napot tartanak, ahol minden látogató, önkéntes, állatbarát találhat magának egy Karácsonyi Védencet (esetleg kettőt-hármat), akit egy kicsit megajándékozhat. Nem nagy dolog ez, de minden ázó-fázó négylábúnak (alkalomadtán sajnos háromlábúnak) jól esik egy kis, előkarácsonyi nassolnivaló, egy kis simogatás, dédelgetés, hogy megerősödjön az emberekbe vetett, megrendült bizalmuk.

Aki teheti, látogasson ki ma délután a 17. kerületi, Csordakút utca végére egy órácskára, mert egy feledhetetlen élménnyel térhet haza! (: Mutassuk meg, hogy a karácsonyi rohanásban az önzetlen dolgokra is marad időnk!

Gyorsan frissítem a Víz és vér című ficet – a folytatás rövidebb lett, mint vártam, ezért nem nyitok neki újabb posztot, csak a régi mögé csatolom, aztán én is útra kelek. (: (Pedig megfogadtam mára, hogy ágyban maradok, és kímélem a torkomat.) Cupp.

2 megjegyzés: “Egy hét múlva karácsony!

 1. Texaseve on 2010-12-18 at 19:53 said:

  Írtam egy hosszú kommentet, ami csúnyán elveszett:(
  Most nincs lehetőségem újrafogalmazni a törpszli beszámolót, de azért a lényeget leírom még egyszer. A bejegyzés hatására fellelkesültem és elvittem Páromékat Noézni:) Nagyon kellemes délutánunk volt; amolyan őzikés, cicás, kutyás, a szívem felét otthagyós időszak:) (a részletekért tessék figyelni a footer.hu virtuális hasábjait!;))

  Éndzs! Hálás köszönet a tájékoztatásért… 😉 :*

 2. admin on 2010-12-18 at 21:14 said:

  Óóó! 🙂 Én köszönöm, hogy kimentetek. (és persze az állatkák) 🙂

  Ha készen lesz a cikk, és olvashatóvá válik a Footeren, kérlek, linkeld be valahova, vagy írj egy sort, hogy véletlenül se kerüljem el. 🙂

  Annyira örülök, hogy jól éreztétek magatokat. (Kár, hogy nem találkoztunk.) De azért boldog vagyok, ha szép délutánotok volt Nektek is.

  Már ezért megérte megírnom ezt a posztot. Cupp. 🙂

Post Navigation