Koporsóba a könyvekkel!

Az egyedi hangulat megteremtéséhez pirosra festhetjük a falakat, meggyújthatunk millió gyertyát, vagy kicserélhetjük a könyvespolcunkat. Igen, néha ez is elegendő, hogy teljesen megváltozzon a helyiség hangulata – főleg akkor, ha az új bútordarab egy koporsóra hasonlít.

Lehet, hogy kissé morbid ötlet a hagyományos funkción túl, valami újat belevinni e termékek felhasználási listájára, nekem mindenesetre tetszik.

Emilie Dickinson: A Coffin

A Coffin -- is a small Domain,
Yet able to contain
A Citizen of Paradise
In it diminished Plane.

A Grave -- is a restricted Breadth --
Yet ampler than the Sun --
And all the Seas He populates
And Lands He looks upon

To Him who on its small Repose
Bestows a single Friend --
Circumference without Relief --
Or Estimate -- or End --

Kelt: 1955

Az egyik kedvenc koporsóversem. (: Nagyon sokszor gondolkodtam rajta, hogy le kellene fordítani, de annak valahogyan mindig kifacsarodik a hangzása.

De vissza az eredeti témához. Találtam néhány ötletes darabot: egyszerűen nagyszerűt, ajtóval (ill. fedéllel) zárhatót, és üveges vitrint is. Az biztos, hogy mindegyik magára vonzza a kíváncsi tekintetet.

A harmadik kép egy jelenleg is megvásárolható terméket takar, amit a Casket Furniture oldalán Caravagio fantázianévvel ruháztak fel. (Megvásárolható lapraszerelve, mint egy IKEÁS bútor, de felár fizetése esetén akár össze is rakják a vevőnek.)

De találtam bortartó koporsót (ami gonosz poénnal élve később jól jöhet a tengeri malacnak) [és most elnézést is kérnék, ha nem lennék én is t. malac gazda XD ], tükröt, és további, egyedi igények alapján készült polcokat.

Akinek pedig nagyon megtetszett a vonalvezetés, beújíthat egy kényelmes kanapét a Coffin Couches-tól. Halálos párosítás volna. (: Én bizony elfogadnék egy polc+kanapé párost – csak tudnám, hova tenni. (:

2 megjegyzés: “Koporsóba a könyvekkel!

  1. Luna on 2010-12-03 at 08:08 said:

    Jól néznek ki, egy megfelelően berenzett szobában. Lehet elsőre a vendégeknek nem is tünne fel, hogy mit is látnak pontosan.

  2. admin on 2010-12-03 at 16:26 said:

    Egyetértek. 🙂 Milyen kreatív volt, aki kitalálta… xD

Post Navigation