Think… Apple

Mivel mostanában nem írtam a témában, ezért gyorsan pótolom a dolgot.

Párocskám meglepett minket egy AverMedia – AVerTV Plug & Watch tévétunerrel, hogy a gépről is tudjunk tévét nézni. Aha. Összesen kb. 15 percet próbálkoztunk vele, mert valami folyamatosan leárnyékolja a lakást, így a csatornákat fogni szinte képtelenség. Illetőleg úgy lehet, hogy én szerencsétlenkedek a kis antennával, Édesem meg notebookkal az ölében ül és nézi a Forma-1-et. (:

“- Most jó! Most ne mozogj, szuper a kép.” – Mindezt a 44. körnél, mikor is még hátra volt 11 kör, plusz a ceremónia. 😀

A cucc egyébként jól néz ki, egy nagyobb usb pendrive-hoz hasonlítható méretben, plusz a kábel, plusz a mini antenna. (Kipróbáltam, a kutya agyhullámait nem lehet vele fogni sajnos. Az enyémet sem. Gyanús.)

Ami negatívum, hogy az XMS-ből való (mármint nem ez a része a rossz, semmi bajom az ikszemesekkel), hanem, hogy nem lehettem ott, amikor kiválasztásra került a termék. Még sosem voltam az XMS-ben, noha állítólag hamis ábrándjaim vannak a bolttal kapcsolatban. De hát… egyszer úgy is utánajárok a dolognak. (:

De vissza az eredeti témához. A gépem jól van, csak ráférne egy rendes nagytakarítás: a felesleges lomtól meg kéne szabadítanom. 160 gigányi helyből kb. 25 GB szabad jelenleg. Át is fogom pakolni a Pocokra (kedves és megbízható háttértároló, nagy és kihasználatlan, a router mellett található, én neveztem el) a kevésbé fontos holmikat. Ajvé.

Most akkor tényleg vissza – vissza – vissza. A témához. Találtam egy nevetséges új hobbit. Almás háttérképeket gyűjtök a netről, megmutatom a három favoritomat:

Jelenleg a ‘Think Furry’ az aktív háttérképem, de Halloweenkor ez volt:

(A tegnapi nagy Apple-bejelentésről meg csak annyit, hogy “Nesze semmi, fogd meg jól!” Nem is szeretem a Beatlest. Talán 50 évvel ezelőtt sem szerettem volna.Még egy ilyen, és elküldöm Steve Jobsnak a két nagyon-nagyon idegesítő papagájomat bosszúból.)

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation