Provokatív naptárakat készít egy koporsókészítő cég

Az olasz Cofani Funebri koporsókészítéssel foglalkozó cég 2004 óta minden évben alulöltözött modellekkel népszerűsíti termékeit: a koporsókat. A téma kissé morbid, hiszen embere válogatja, hogy ki mennyire tudja összekombinálni a halált és a szexualitást, de manapság elég jól fut a groteszk szekér. (Gondoljuk a ma oly’ divatos vámpírkultuszra, melynek ugye  nélkülözhetetlen alapköve a halál.)

A kalendáriumra a lengyel katolikus egyház is felfigyelt, és ízléstelennek titulálta a látottakat. “A naptár hollywoodi hangulatot idéz, kicsit sötétebb éllel” – indokolta meg válaszul a szex és a halál kapcsolatát a cég szóvivője, Bartek Lindner.

A képek egyébként mutatósak, idén a lányok alternatívra vették a figurát. (Tavaly némileg több ruha (latex) volt rajtuk, amitől szado-mazo hangulatú lett az év.) (:

A Cofani egyébként a naptárak mellett, céglogós pólók, kulcstartók, és más ajándéktárgyak forgalmazásával is népszerűsíti a boltot. Kreatív. (:

A 2011-es naptár megtekintéséért kattints ide.

Forrás: velvet.hu, cofanifunebri.com

(nem szeretem sem az index.hu-t, sem a velvet.hu-t – egy kutya mind, mert a minőségi  újságírásról mit sem tudnak – de néha sikerül olyan cikkeket posztolniuk, amelyek szót érdemelnek.)

Ide nem lehet megjegyzést írni.

Post Navigation