Category Archives: Comic Strip

Napunk pont jépégé

Ennnniiiii

Hunger Games (Pug Version)

A mopsz betűtípus után kutattam, amikor találtam ezt az oldalt, ahol tündéri kiskutyás képsorokat rajzol egy illusztrátor lány. Nagyon jópofák a rajzok, érdemes szemezgetni közülük, bár egy minimális angol tudás szükséges hozzá. Imádom. 🙂

Az Éhezők viadala és a Vajon én mopsz vagyok? között teljesen kikészültem, mert ezek a kis röfögők mindig is közel álltak hozzám.

Egyszer, ha lesz mopszom, az egyiket Muffinnak, a másikat Kókusznak fogom elnevezni. Csak úgy mondom. 🙂

Forrás: BahHumPug

Roman Dirke: Lenore

Egyszer már írtam a Kokik első részéről, amit volt szerencsém elolvasni – anno nagyon szerettem, és gyanítom, hogy a második rész tetszene, ha a kezeim közé kerülne… De most “csak” egy adag angol nyelvű képregénycsíkba futottam bele, ez sem utolsó.

– Hé, volna kedved pinátát játszani?
– Persze, amíg nem én vagyok a pinata. Ha-ha-ha!

– Én voltam a pinata, nem igaz?!

 

– Igen, Uram, én tényleg szerettem azt a malacot! Jó, öreg Senor Oinky…
– Tizenöt év tűnt el most vele… Egyszer kihúzott a csávából…
– Hmm… Hogy lehet, hogy sosem láttam őt azelőtt?
– Mert egy csupa arannyal díszített szobában tartottam!
– Ó, ember…

Vámpírok!

Pálcákat elő!

Mizu?!

Reggelire!

Találtam végre egy többé-kevésbé használható comic strip maker oldalt, így kiélhetem a kedvenc fotóimon a buta humoromat… (:

by angel8

Roman Dirge: Lenore – Kokik 1. rész

Ez egy nagyon édes, halálos, goth képregény egy halott kislányról és furcsa szerzet-barátairól: Ragamuffin egy játékbaba, amiben egy öreg vámpír lelke lakozik; az elegáns Taxidermy egy kitömött szarvas fejét (vagy valami hasonlót) visel a nyakán; Mr. Gosh (Hű úr) a zsákfejű, gombszemű uraság pedig szó szerint halálosan szerelmes Lenore-ba (amit a kislány nem nagyon tolerál, általában meg is öli ezért).

A világhírű képregény sorozat első része (vagyis annak is csak az első fele) végre magyarul is olvasható, és bár pont a legelején nem történik semmi érdekes benne, később azért felpörögnek az események a képsorokban. Igazán gyilkos humor, Tim Burton-ös Rímbörtönös morbid szófordulatok, rövidke történetek – halálfejes csomagolásban. (:

 

Egy kis Snoopy

Charles Schulz, a Peanuts képregények alkotója 1950-ben vált híressé, amikor egyszerre hét amerikai napilapban is megjelentek az általa rajzolt, tréfás comic stripek Snoopy-ról és gazdájáról, Charlie Brownról. A karakterek azóta világhírűvé lettek, Snoopy szerepelt már bélyegen, a Time magazin címlapján, sőt, a kaliforniai Santa Rosában még egy múzeumot is nyitottak a tiszteletére.

És miért is hoztam össze ezt a posztot? Találtam néhány aranyos matricát a neten, és nem tudtam megállni, hogy ne osszam meg mindenkivel a régi/új rajongásomat. Én is szeretnék egy notebook stickert…

A nap híre: tilos az Apple-termék a Gates-házban

Az imént olvastam az Indexen, hogy Bill Gates felesége többször megtiltotta a gyerekeinek, hogy Apple-termékeket használjanak. Sem iPod, sem iPhone, sem iPad nem kerülhet a házba, vagy a gyerekek keze ügyébe.

A cikk egyébként nem túl hosszú, de többször is körüljárható lett volna, mint ahogy ez az Indexen nem történt meg – szokás szerint. Continue Reading →