Category Archives: Bulvár

Jaaaj, ez a nap híre! :)

Svédországban egy részeg jávorszarvas fennakadt egy almafán… Ilyen is csak Skandináviában fordulhat elő. Szerinte egy hétig ezen fogok nevetgélni… Milyen izgalmas látvány lehet a szarvast is termő almafa… XD Kész.

Inforadio.hu:

“Az állat nyilvánvalóan berúgott az erjedésnek indult gyümölcsöktől, és “megittasultan” egyre feljebb rugaszkodott további almákért, ám egy ugrás után nem a földre érkezett, hanem fennakadt a fán, mind a négy lába a levegőben kalimpált.

A termetes állat a legalsó elágazásában vergődött, amikor rátalált egy férfi a szomszédja kertjében. Mivel a szomszéd elutazott vakációzni, a szomszéd hívta a rendőrséget meg a tűzoltókat. Leemelni nem tudták az állatot, végül le kellett fűrészelni ágakat a fáról, hogy kiszabaduljon a jávorszarvas.

Az állat nem ment vissza az erdőbe, hanem átbaktatott szabadítója kertjébe, és majdnem akkorát aludt, mint Csipkerózsika: keddtől egészen csütörtökig. Vendéglátója szerint a szarvas vagy beteg, vagy még mindig részeg, vagy félkegyelmű. Svédországban elég gyakori látvány a részeg szarvas, de többnyire a földre hullott gyümölcstől ittasulnak meg, nem pedig fára mászva.”

Új Hófehérke adaptáció várható!

A Comic Con rendezvényén bemutattak néhány izgalmas fotót, hogy mire is számíthatunk röpke egy – másfél év múlva. Kristen Stewart, a Twilight főhősnője látható rajta páncélos, kemény Hófehérkeként, Charlize Teron lesz a gonosz mostoha, a Thorból ismert Chris Hemsworth a vadász, valamint Sam Claflin a herceg. (A törpékről egyelőre nem sokat tudni…) [Ez a fehér törzsű fa Titeket nem a Gyűrűk Urából megmaradt, Minas Tirith városában szolgáló katonák pajzsáról származik? Elég hasonló. 8]

Kíváncsian várom, mit tud összehozni az Alice Csodaországban két producere (Joe Roth és Palek Patel), mert anno nagyon szerettem a Johnny Depp és Helena Bonham Carter-féle elvetemülten jó mese-adaptációt. Ha jól emlékszem, az új Hófehérkét Rupert Sanders fogja rendezni.

Egyébként nem csupán egy Hófehérke és a hét törpe film jön mostanság, mert a várva várt Universal fémjelzésű mellett a Reality is ringbe száll – ráadásul az ő remake-jük előbb, talán már márciusban a mozikba kerül. Csak a végén nehogy almamérgezést kapjunk… (:

Mindenesetre én reménykedve várom az első trailert.

A cikk forrása az Index.

Meghalt Amy Winehouse

Azt hiszem, ez az év egyik legnagyobb vesztesége. Az egész világ ismerte az alkohol- és a drogproblémáit, többször is botrányba fulladt már a koncertje, mert képtelen volt végigcsinálni a fellépést. Húsz évesen jelent meg az első albuma, de a világhírnevet a Back to black című lemezével érte el, amiről betéve tudok minden dalt. A legnagyobb slágere kétségkívül a Rehab, viszont az én kedvencem a You Know I’m not good.

Őrült, retró tetoválásai voltak; ijesztően sminkelt; és a haja… Mindezek ellenére igazi (önpusztító, a sikereit feldolgozni képtelen, függő) személyiség volt, akinek ettől függetlenül nem kellett volna még meghalnia. Huszonhét éves volt. Másfél évvel idősebb nálam. RIP.

 

A nap rossz vicce

Ez a velvetes cikk fogadott az Index alján – készüljetek az erős színvonal-csökkenésre: Paris Hilton kicsit goth és felismerhetetlen.

Azt már régen tudjuk, hogy az Index és sleppje újságírásra és hírközlésre tökéletesen alkalmatlan médium, mert az alaposságot és a tényszerűséget még véletlenül sem ismerik, de ezen már fenn sem akadok. Paris Hilton stílusváltását pedig nem kell komolyan venni, csak egyetlen címlapfotózásnak szólt. (: Csak azt tudnám, hogy ez mitől goth? … Attól, hogy egy ruhadarab fekete, még nem lesz goth. Ez sokkal inkább egy vintage portfólió, de ez csak az én véleményem. Szerintetek?

  

 

Johnny Depp és karakterei

Őrült jégkockák, amelyek már nem kockák!

Ennél rosszabb címet nem adhattam volna a posztnak, de jelenleg ennyire telt. Találtam egy szuper oldalt, ahol kegyetlen jó jégkocka készítő formákat árulnak, nem is drágán. (Nekem a cápás a kedvencem… Nem, inkább a csontvázas… Egyik jobb, mint a másik.) (: Elég elmebeteg, nem? Kúúúl lehet ilyen jégkockával hűteni a nyári melegben az italunkat… xD

1978

Ki mit csinált 1978-ban? Én még javában csak egy gonosz kis hormonként zsibongtam a 14 éves anyám agyában, de mások már aktív kulturális életet éltek.

Ekkor vetítették a mozikban a Superman című mozifilm első részét Christopher Reeve főszereplésével, a Halloween című horrorklasszikust Donald Pleasence és Jamie Lee Curtis alakításával, amit John Carpenter keze nyoma tett feledhetetlenné, de meg kell említeni a Grease-t, az Óvakodj a törpétől!-t, a Cápa 2-t. Magyar filmek közül a Kihajolni veszélyes, a Krétakör és A ménesgazda cseng ismerősen nekem. (:

Hm… a zene már egy kicsit keményebb műfaj. Nyugaton és Amerikában már egész hallgatható ricsajt csinált a Rolling Stones, Sex Pistols, Bee Gees, de működött már a Scorpions is, és Alice Cooper ekkor hagyta el a rehabot a From the Inside című új albuma miatt.

Kicsit keletebbre pedig… Neoton Familia, Beatrice, Ki Mit Tud Sztárok idehaza; Csehországban, vagyis akkoriban még Csehszlovákiában pedig Ivan Mládek Banjo Band volt az egyik partifelelős. (És ezzel el is érkeztünk eme cikk megírásának igazi okához…)

A napokban találkoztam egy izgalmas videóklippel, amit K. B. monogram-mú férfi elkövető osztott meg velem, ezért kénytelen vagyok néhány szót szólni a zenekarról. Ivan Mládek színész, zenész (?), humorista, és a Banjo Band máig leghíresebb nótája a “Jožin z bažin”, ami egy mocsárban élő manusról szól. Nem is a mély tartalom, ami leginkább megfogott, hanem az énekes mellett táncoló Ivo Pešák, aki sajnos idén május 6-án hunyt el, és harminc éven keresztül ugyanolyan intenzitással ropta egyszemélyes tánckarként és vidám vokalistaként Mládek mellett. (: Keresek egy korhű és egy újabb videót, összehasonlításképpen: kötelező megnézni, olyan édes… (Ugye, milyen jó drogokat lehetett kapni 1978-ban is, amitől ennyire el tudtak varázsolódni?) (:


 

Star, a túlélő kutyus

Ma délután találtam egy nagyon durva cikket az Indexen/Velveten, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette. Csak az olvassa el, aki később fel tudja dolgozni a történetet… (Nem írom le, mit tettek szegény kutyulival a magukat embernek tartó lények, de nagyon csúnyán és nagyon kegyetlenül, minden lelkiismeret-furdalás nélkül tenném velük ugyanezt…)

De Star kutyus szerencsére már jól van, sőt, saját Facebook-oldallal is rendelkezik. Többen is örökbe szeretnék fogadni, reméljük, a lehető legjobb gazdihoz kerül, aki nagyon fogja majd szeretni, és megpróbálja elfeledtetni vele, mit tettek vele korábban… :’) Olyan szép pofija van… (:

 

Amikor az írógépek kora lejár… :(

•Bing!•

Goth reklámok

Tudom, mostanában elég keveset foglalkozom (látszólag) a gothic-kal, de azért ez nem teljesen igaz. A felszín alatt észrevehető némi mozgolódás. (: Talán.

Az utóbbi időszak (szerintem) izgalmas gyűjteménye: ezúttal nem képek, hanem 30 másodperces reklámok következnek. Szerintem a “The Package” és a “Kia Goth Commercial” a legjobb, de mindenki döntse el szabadon, melyik a legelborultabb… (:

Kia reklám

The Package

Heineken reklám

Kodak reklám (sajnos nem beágyazható)

http://youtu.be/DmI_HfRCAJs

Wilkinson reklám

XO Costumer Service reklám

Irn-Bru reklám

Dell reklám

Aviva reklám