Category Archives: Verseny!

Krumplis eredményhirdetés

Oké, mielőtt végleg elpártoltok az oldaltól, még ezt gyorsan kiposztolom, aztán lezárom az ügyet a Plastik Média krumplifotózós játéka kapcsán. (:

A szavazás a mai napon véget ért, és az Angel8 + BourBon (+ TengeriPig) trió az emberfeletti küzdelem során a becsületes nyolcadik helyen zárt (Értitek?! angel8 -» NYOLC!!! Eleve el volt rendelve, hogy hányadikok leszünk… Még, hogy nincs végzet…), így lecsúsztunk ugyan a Portal 2 játékról, de mivel Angelday (és a résztvevő partnerek) kisorsoltak néhány Xbox 360 online játékkódot, így…

(dobpergés)

angel8 is nyert egy The Dishwasher Vampire Smile elnevezésű játékot! (Ó, hát az én vagyok!!!)

(taps) (taps) (taps)

Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő lájkokat, a BoS csillagot a sztárfotóért, a játékkódot, a lehetőséget, és egyébként is eme rendkívüli esemény lebonyolítását. (Valamint külön szeretném megköszönni BourBonnak, hogy még nem négyelte fel a Disznyót, amiért az minden kora reggel visítva tudatja velünk: számára közeleg az éhhalál, ha nem kap azonnal enni valamit.) (:

Gratulálok a résztvevőknek, a nyerteseknek, bla-bla-bla… Világbéke! XD

(nem is vagyunk kicsi krumplik)

Krumpliszavazatok

Hölgyeim és Uraim, le vagyunk maradva!!!

Így nem leszek dobogós… (: Ma délben minden eldől, ezért gyorsan változtassunk a sorrenden, amíg lehet. Persze csak akkor, ha valaki sajátjának érzi az ügyemet. (: Cupp.

(Aki rám szavaz, annak jövök egy sörrel. LOL.) XD

Irány a Facebook Galéria: like!

Krumplifotózás 2.0 – Megfejtés!

Lehullott a lepel Angelday burgonyás (“Olyan kicsi krumplik vagyunk“) játékáról: Facebookon lehet szavazni a legjobbakra. A mi sztárfotónk a 0012 számot kapta, és akinek szimpatikus eme organikus koncepció, lájkolja a malackás képet!

A legtöbb szavazatot begyűjtők Portal 2 játékot kapnak nyereményül, amivel még ugyan sosem játszottam, de egyszer mindent ki kell próbálni, nem igaz? (:

Fiúk-lányok, tessék menni szépen szavazni, okké? XD

Túl a 30 000 kattintáson is…

Tegnap elfelejtettem kitenni azt a képet, amit Alun csípett el – ezért most gyorsan pótolom a mulasztást. (Elnézést, kicsit szétszórt vagyok mostanság.)

A szerkesztőség nevében köszönjük a 30 és a 300 ezres képet is (hehe, vagyis én köszönöm – köszi), a jövő hét elején küldöm a kis meglepetéseket, mert ma nem volt humorom elblattyogni a postára. (A lustaságért pedig elnézést kérek.) (:

Következő állomás a 40 és a 400 ezer kattintás, de Nevotil számára +/-0-22 eltérés belefér a különdíjért. (:

Hálásan köszönöm a részvételt, de ne menjetek messzi, mert hamarosan teljesen új játékot hirdetek. (; Cupp és grat!

Túl a 300 000. kattintáson!

Örömmel jelentem, hogy sikeresen vettük a háromszázezres akadályt, túl vagyunk az üdvrivalgáson, és meg sem állunk a 400 000 oldalbetöltésig! (: (Fő az optimizmus, szokták mondani…)

A pillanatképért hálás köszönet Áginak, akivel már felvettem a kapcsolatot a meglepetése kapcsán.

A másik számláló 30.000. printscreenjét még el lehet csípni, szóval… a játék folytatódik! (:

Áginak pedig hálás köszi, és grat!

30.000 és 300.000 katt!

Ne feledjétek, a 30.000 és a 300.000 oldalbetöltő(k), ha egy printscreent küld(enek) bizonyítékul az anita.pozsgai1985@gmail.com emailcímre, apró meglepetésben részesül(nek)!

Kattintásra fel!

Jelenlegi állás: 299.446 illetve 29.560! Hajrá! Hajrá! (:

Látogatószámok

Hamarosan elérjük a myStat roppant esetlen, mégis elismerésre méltó 300.000. oldalletöltését, amit eddig egy előző oldalammal sem sikerült még produkálni. (Anno a gp. alatt futó lap kb. a 150 ezret, az extrás a 200.000 ezret, míg legutóbb anno a sunset a 250.000 érte el, amit ugyancsak szép teljesítménynek tartok.)

Ez elsőre talán nem tűnik nagy dolognak, mert az oldalfrissítések száma nem azonos a látogatók számával, de ezen a téren sincs okunk panaszra.

A myStat számláló alatti számsor a wordpress felrakása óta (2010 tavasz) az oldalon megfordult látogatókat jegyzi, ami jelen cikk írásakor 27.026 főt jegyez. Egy év alatt ez fantasztikus eredmény, nem? 🙂

Az angel8.hu címre költözést (2010 ősz) követően pedig a Google Analitics segítségével is figyelem a dolgok alakulását. Eszerint 73 és 144 között ingadozik a napi látogatók száma, akik átlagban 4:30 percet töltenek az oldalon és ez idő alatt 2,5 lapot olvasnak el. Az utolsó időszakban (2011.02.21. – 2011.03.23 között) 30 országból (Magyarország: 2 479, Szlovákia: 82, Németország: 65, Románia: 35, Franciao.: 19, Szerbia: 17, not-set (belőhetetlen ip-címről) 12, Olaszo.: 10, Brazília: 5, Észtország-USA-Lengyelo.: 3, Belgium-Venezuela-Kolumbia-Svédo.-UK-Spanyolo.-Horváto.-Hollandia: 2, és az alábbi országok egy-egy látogatással járultak hozzá a GA térképem színesítéséhez: Japán, Argentína, Törökország, Finnország (15:21 perc?! A hónap rekordja!), Csehország, Bulgária, Kanada, Svájc, Ukrajna és a Fülöp-szigetek (3:56 perc?! Mi az ördögöt olvasott ennyi ideig? (: A képeket nézegette?) Tök jó.

(Múlt hónapban volt 3 látogatás Oroszországból is, de ők most nem jelentkeztek. Merre vagytok? (: Tessék jönni, térképet színesíteni!) (:

Ezúton szeretném megköszönni az olvasóknak, NEKTEK, amiért a világ minden tájáról böngésztek! THX! (: Ezentúl is igyekszem épkézláb posztokat, történeteket közzétenni, hogy továbbra is visszajárjatok.

ÓÓÓ! Majd elfelejtettem, hogy a 300.000. oldalbetöltő, amennyiben fotóval tudja igazolni látogatását (e-mailben elküldi az anita.pozsgai1985@gmail.com címre), ajándékban részesül! (:

Játékra és kattintásra fel! (:

Az Év Angel8 Díja 2010

Ez egy száz százalékosan szubjektív, általam kitalált díj, amit mostantól kezdve minden év végén szándékozom kiosztani, összegezve az adott esztendő rám hatással lévő történéseit.

Az idei angel8 Díj kategóriák és nyerteseik:

könyv: Libba Bray: Lázadó angyalok (nehéz választás volt, mert sok jó könyvet olvastam idén, és még több kevésbé jót; és ez tűnt az optimális választásnak. Kellemes történet, szép borító, ígéretes lehetőség a folytatásra.)

film/ sorozat: The Big Bang Theory (kötelező heti program a sorozatnézés)

zene/ hang: a Kutyulónk horkolása (idén nem találkoztam olyan zenével, amely különösen magával ragadott volna: ez a blogon is látszott, mert nem volt sok klip beszúrva, ezért is döntöttem a Kiara által kiadott hangok győzelme mellett)

játék: Minecraft (aki játszott már vele, érti; aki nem, de játszani szándékozik vele, majd fogja)

fotó: Analemma-jelenség (Ladányi Tamás, az első magyar analemma-fotós sorozata) (bővebb cikk: itt)

személyiség: Bödőcs Tibor (Showder Klubos, Dumaszínházas humorista, a búcsúszentlászlói helyzetjelentő)

társaság: NOÉ Állatotthon Alapítvány (nagyon hálás vagyok azért, amit és ahogy csinálnak: nekik tényleg az állatok megmentése az első)

esemény: az angel8.sunset.co.hu saját domain alá költözött -»angel8.hu lett (:

fejlesztés: Grafén kutatás (Konstantin Nvoselov és Andre Geim Nobel-díjat kapott érte, tutira fellendíti a kutatásuk a jövő technológiáját)

blog: Szertár – Tudomány. Ahogy tetszik. (Így tetszik.)

közösség: az angel8 oldal közössége (minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez van) (: (de szoros második helyen zárt a Mikki-Manó által adminolt VampireD.org oldal)

kihívás/verseny: IEPP Romfort vs. Szellemirtók (megfogott a téma, ezért jelentkeztem rá)

fanfiction: Adme: Az apám boákkal táncol (a Heliopathon találtam a kincsre, és szakadtam rajta a nevetéstől; egyébként ez adta az első lökést, hogy újra elkezdjek ficet irogatni)

Gratulálok, és köszönettel tartozom a nyerteseknek, amiért színessé tették a 2010-es évemet! (:

Mi legyen a kihívásommal?

Undead Snape Challenge. Egyelőre very dead kihívás sajnos.

Akkor sem érdekelne senkit az ötlet, ha kitolnám a határidőket, vagy változtatnék valamit a szabályzaton? Vagy csak keveset hirdettem? 🙁 Mit csináljak, lemondjak az egészről? Hüpp.

Utolsó jelentkezési határidő: 2010. december 31. éjfél

Az írások beküldési határideje értelemszerűen eszerint változik, mégpedig:

1. feladat beküldése: 2011. február 19. szombat éjfél

2. feladat beküldése: 2011. március 26. szombat éjfél

Közös feladat beküldése: 2011. április 30. szombat éjfél

Akit esetleg egy icipicit érdekel az USC, és jelentkezne, de… típusú dilemmában szenved, írjon kommentet a kételyeiről, hogy orvosolhassam (ahogy ezáltal a saját bajaimat is). Légyszi… 🙂

Bővebb infó: Undead Snape Challenge 2010

Undead Snape Challenge 2010

Többfordulós fanfiction íróversenyt szeretnénk kihirdetni, melynek főszereplőjéül az élőhalott mágust, a mord bájitaltanárt, a lázadó halálfalót, a bátor kémet: a méltón halhatatlan Perselus Pitont választottuk.

Suttogó holtak kategória: a főhős szellem, vámpír, vérfarkas, vagy egyéb fantázialénnyé alakulásával marad “életben”.

Teljesítendő kritériumok:
1. feladat címe: Holdfogyatkozás, avagy…
1. feladat leadási határideje: 2011. január 15. szombat éjfél

2. feladatban kötelező szereplő: Draco Malfoy, Bill Weasley
2. feladat leadási határideje: 2011. február 19. szombat éjfél

Közös feladat témája: éjszaka az Abszol Úton.
A közös feladat leadási határideje: 2011. március 12. szombat éjfél

Sötét varázslatok kategória: a főhős lelkét egy varázstárgy örökíti meg: képkeret, könyv, lombik, satöbbi; amelyből alkalomadtán alakot tud ölteni.

Teljesítendő kritériumok:
1. feladat címe: Napfogyatkozás, avagy…
1. feladat leadási határideje: 2011. január 15. szombat éjfél

2. feladatban kötelező szereplő: Lucius Malfoy, vagy Xenophilius Lovegood
2. feladat leadási határideje: 2011. február 19. szombat éjfél

Közös feladat témája: az idő megállítása egy szűk helyen.
A közös feladat leadási határideje: 2011. március 12. szombat éjfél

A feladatok leírása: a kiválasztott kategóriában kell két egyéni és egy közös alkotást írni a követelmények teljesítésével.
Közös szerzeményt írni csak az azonos kategórián belüli versenyzőkkel lehet!
A teljesítendő kritériumokon túl mindenki egyénileg dönthet a pályamű műfajáról (vers, novella, kisregény, stb.), stílusáról (általános, komor, romantikus, slash, humoros, stb.), szereplőiről, és tartalmáról.

Szorgalmi feladatok:
Az első feladatban +3 pontot adunk egy új varázslat kitalálásáért, valamint a csoportot is +5 ponttal jutalmazzuk, amennnyiben minden tagja teljesítette a szorgalmi feladatot.

A második feladatban +3 pontot adunk mindkét kötelező szereplő bevonásáért, valamint a csoportot is +5 ponttal jutalmazzuk, amennnyiben minden tagja teljesítette a szorgalmi feladatot.

Minden résztvevő csak egy kategóriában versenyezhet. A verseny elindításához csapatonként miniumum 2-2 nevezőre van szükség! (:

A pályaművek a beérkezés napján, legkésőbb az adott feladat határidejét követő napon válnak olvashatóvá az oldalon. (Célunk, hogy folyamatosan legyen olvasnivaló, és ne egyszerre zúduljon a közönség nyakába az összes iromány.)

Elbírálásuk az olvasótábor által 1-5 skálán (1: troll, 2: hitvány, 3: elfogadható, 4: várakozáson felüli, 5: kiváló) megítélt pontszám alapján történik. Egy olvasó értékelését csak abban az esetben fogadjuk el érvényesként, ha mindkét kategória összes történetét végigolvasta, és pontozta. Ellenkező esetben az összes, általa kiosztott pontot érvénytelennek nyilvánítjuk, ezáltal kihagyjuk az összesítésből.

Eredményhirdetés 2011. március 19. szombat este várható: egyéni, csoportos, és abszolút kedvenc írás kategóriában.
Az egyéni és a csoportos kategóriában az elért egyéni pontszámok, valamint az ezekből összeadott összpontszám alapján; míg a közönségdíj szavazás útján kerül kiválasztásra.

[A nevezéshez szükséges adatokat (név, e-mailcím, választott kategória) leírhatod komment, vagy elküldheted e-mail formájában.]

Aki kedvet érez, jelentkezzen bátran írónak, vagy olvasónak!
Mindenkit szeretettel várunk!
Kalandra fel!

A szervezőbizottság