Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.A zuhany alatt

 

Szereplők: Perselus Piton & Sirius Black

Kategória: SLASH!

Műfaj: novella

Korhatár: +18!

Megjegyzés: Rövid történetem helyszíne a Roxfort, valamikor Piton kamaszkorában. A sztori önmagáért beszél; akik nem kedvelik e műfajt, inkább olvassák Danielle Steele köteteit.

Egyéb megjegyzés: NO COMMENT! xD (csúnya beszéd, slash, és a többi)

 

Perselus Piton a zuhany alatt állt, és igyekezett minél előbb lemosni magáról azt a mérhetetlen mennyiségű sarat, és vért, amit a kviddics mérkőzésen összeszedett. Még hogy összeszedett… Az az ostoba, öntelt, fennhéjázó Sirius Black művelte ezt vele! Belekapaszkodott, aztán lerántotta a seprűjéről… De ezt még meg fogja keserülni az a griffendéles, aranyvérű pukkancs!!!

Dühösen fogadkozott, miközben hagyta, hogy a forró vízsugarak tisztára mossák haját, arcát és fehér mellkasát. Éppen lehiggadt volna, mikor váratlanul kivágódott a prefektusi fürdő ajtaja, és éppen pont Sirius Black belépett rajta.

Rögtön észrevették egymást, Piton a pálcája után kapott, ám Black megelőzte, és saját pálcáját a meztelen Pitonra szegezte.

-Én a helyedben nem sietnék annyira, Pipogyusz… - mondta neki gúnyosan.

-Én a helyedben kitakarodnék a prefektusi fürdőből, te majom… - morogta neki Piton. Black is csatakosan nézett ki, ahogy ő is tíz perccel ezelőtt. Micsoda felhőszakadás volt a pályán… Sirius haja egy sárcsimbókba tapadt, az ő orra is véres volt. Naná, majd nem… Piton büszkén vigyorogva emlékezett, hogy lefejelte az aranyvérűt, mikor visszarántotta. Heh, még jó hogy… Megérdemelte az a rohadt kis buzi, hogy lekongassák; elvégre szabálytalankodott…

-Lehetnél kicsit udvariasabb is, Pipogyusz… Elvégre nálam van pálca, nálad meg nincs – vigyorgott Black kéjesen.

-A pálcád nélkül senki se vagy! Hol marad a griffendéles sportszerűséged? – kérdezte vállat vonva Piton. Visszaállt a meleg vízfüggöny alá, és tovább kényeztette fáradt tagjait. Black egy percig farkasszemet nézett Piton közönyös, szinte már-már lenéző íriszével, aztán leengedte a pálcáját.

-Szerencséd, hogy a megölésednél most jobban vágyom egy forró zuhanyra… - morogta, aztán vetkőzni kezdett. Piton közönyösen elfordult, majd elvigyorodott, mikor teljesen háttal állt a griffendélesnek. Tudta, hogy most igazán meg fogja szívatni a kis gyökeret… Most nagyon rápacsált a buzija…

Black pillanatok alatt letépte magáról a sáros-vizes ruháit, és beugrott a Pitonéval szomszédos zuhanyfülkébe. Megnyitotta a vizet, és hosszasan hagyta, hogy leázzon róla a trutyi. Néhány perc múlva érdeklődve Pitonra pillantott, aki még mindig mellette tusolt. Vagyis inkább már csak szemlélődött.

Black végignézett a mardekároson, aztán magán. Piton kicsit alacsonyabb volt nála, fekete haja majdnem a válláig ért. Fehér volt a bőre, mintha sosem érte volna napfény. Mellkasa nem volt széles, inkább csontos, mint izmos. Lábai vékonyak, ágyéka viszont… Jó volt ránézni… Black önkéntelenül is elmosolyodott. Tudta saját magáról, hogy magasabb, és izmosabb volt Pitonnál – igazán jól nézett ki, a fiúk és a lányok egyaránt bolondultak érte és hosszú varázs-rakétájáért; ám a mardekáros farka még az övénél is hosszabbnak bizonyult. Azelőtt még sosem látta meztelenül az ellenségét. Valamint az ellen seggét… Milyen fehér és harapni való…

Piton szinte olvasott Black gondolataiban, gúnyosan elvigyorodott, majd a griffendélesre röhögött.

-Azt verd ki a fejedből, te buzi… Jobb az neked, ha nem akarsz tőlem semmit…

-Ne turkálj az agyamban, Piton! – mordult rá Black, és sértődötten a mardekáros szemébe nézett.

-Különben? – vigyorgott tovább Piton, aztán közönyösen elfordult, és bosszantásból vagy izgatásból újra megmosta a mellkasát. Lassan, de határozottan. Ráérősen, csak hogy Black is kigyönyörködhesse magát.

Érezte, ahogy Black egyre rendszertelenebbül kapkod levegő után, és kábultan nézi a mozdulatait. Teljesen kiment a fejéből, hogy bármit is válaszoljon Pitonnak. Csak érezte, hogy erekciója egyre láthatóbbá válik.

Piton lenézően Black ágaskodó fakrára pillantott, aztán felhorkantva megszólalt.

-Hol marad az önuralom, Black?

-Menj a pokolba! – sziszegte Sirius, hátrasimítva vizes haját. Hirtelen ötlettől vezérelve a mardekáros válla után kapott, és a zuhanyzó csempéjének lökte Pitont. Mint egy vércse, úgy csapott le a vékony, sápadtszín ajkakra.

Piton egy pillanatig hagyta, hogy Black birtokba vegye száját, aztán egy hasonló, határozott mozdulattal ellökte magától a griffendélest.

-Szopj le! – mordult rá. Mire észbe kaphatott volna Black már valójában előtte térdelt, és petyhüdt farkát nyalogatta. A plafonra nézett értetlenségében, aztán inkább mégiscsak hagyta, hogy Black a szájával becézgesse kéjlécét. Elvégre ez is csak egy száj… Tök mindegy, hogy fiúhoz, vagy lányhoz tartozik…

Lassan, megadóan felnyögött – érezte, amint Black szája egyre szenvedélyesebben cumizza, és ez megtette hatását. Piton varázs-szerszáma hatalmas méreteket öltött a griffendéles nagy örömére. Amikor már nem tudta tovább ingerelni a vágyrakétát, inkább simogatni kezdte a mardekáros fenekét, és csókolgatni kezdte hasát, csípőjét.

-Nem lehetne… - nézett fel mohón Piton szemébe Sirius.

-Azt végképp felejtsd el, te görény… - rázta meg a fejét Piton. Black csalódott arckifejezése láttán azonban közönnyel felsóhajtott. – De ma jó napom van… A Mardekár győzött. Fogd meg a bokád, Black! – a griffendéles csillogó szemmel hajolt előre, kis terpeszben, nehogy elessen. Piton a szemét forgatva Black seggébe vezette farkát. Elvégre ez is csak egy segglyuk… És gyakorlatilag majdnem egy lányhoz tartozik. Blacknak is hosszú, barna haja; és bamba szeme van. A legújabb divat szerint öltözködik, és kényes, ha valami a ruhájára fröccsen. Gyakorlatilag szinte tényleg lány…

Black, miután a mardekáros farka egészét tövig benyomta forró lyukába, felkiáltott a gyönyörtől. Piton szinte unatkozva lökögette, aztán néhány perc múlva egyre vadabbul és vadabbul kezdte kergetni a fehér nyulat a boldogság mezején. Behunyta a szemét, és inkább Lily Evansra gondolt. Arra a vörös kis ribancra, aki nem akarta neki széttenni a lábát… Az is bárkivel összefeküdt, csak vele nem… Pedig neki volt a leghosszabb farka az egész Roxfortban, talán még Hagridot is beleértve…

Mikor elélvezett, kihúzta farkát Blackből, aztán bal térdével kissé belerúgott a griffendéles térdhajlatába, hogy az térdre rogyjon. Piton közönyösen simított párat legszebb fegyverén, majd kilépett a zuhany alól. Némán törölközni, és öltözni kezdett.

-Nem mondasz semmit? – kérdezte halkan Black, majd talpra kecmergett.

-Mit mondjak? Utálom a griffendéleseket, utálom a buzikat; és akkor még a griffendéles buzikról nem is szóltam… - sziszegte Piton, aztán mintha mi sem történt volna, elhagyta a prefektusi fürdőt.

 

By: angel8

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]