Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Egy árny a múltbólFőszereplők: Alice Cullen, Jasper Hale, Edward Cullen.
Stílus és kategória: általános.
Műfaj: egyperces.
Korhatár: nem korhatáros.
Tartalom: az Alkonyat c. könyvben Bella megszökik Alice és Jasper elől, hogy találkozzon Jamessel, és megmentse az édesanyját…Alice mereven nézett maga elé, igyekezett elcsípni a pillanatot, hogy minél jobban kiélesedjen a kép Jamesről. Hol lehet, merre járhat, és főleg mit akar tenni?
Görcsösen ragaszkodott egy illatfoszlányhoz, és mindahhoz a káoszhoz, amit a levegőben feloszló kölni maradéka felszakított a lelkében. Nyelt egyet, majd megpróbált úrrá lenni az érzésein. Hiszen tudja, hogy végül úgy is jól alakul minden… Csak addig kell túlélniük valahogy.
Jasper beült Alice mellé a kocsiba, míg Edward szinte bevágódott a hátsó ülésre.
- Bella meg fogja öletni magát! Hogy játszhatott ki benneteket? – dohogott Edward.
- Nem tehetünk róla – sóhajtott Alice.
- Nem követhettük mindenhova… - jegyezte meg Jasper halkan.
- Megtaláljuk, nyugalom. De nem lesz egyedül – morogta a lány.
- James is vele lesz? – kérdezte Edward.
- Igen.
- Nem hagyhatjuk, hogy baja essék Bellának! Nem halhat meg!
- Nem is fogjuk hagyni – Jasper igyekezett lenyugtatni a forrongó mostohatestvérét, ugyanis tudta, mindennél nagyobb szükségük van a hűvös, tiszta gondolatokra. Most nem lehetnek meggondolatlanok, mert az könnyen tragédiához vezethet.
Alice szótlanul gázt adott, hogy visszahajtsanak a repülőtérről a szállodába. Ahogy száguldott a többi autó között, folyamatosan azon töprengett, honnan és mióta ismerheti Jamest. Mert abban biztos volt, hogy régről ismerte a vámpírt. Azelőttről, hogy Jaspert megismerte volna, vagy Cullenékhez csatlakozott volna. Minden idegszála megfeszült, és olyan düh hullámzott át rajta, amitől még saját maga is megijedt. Legszívesebben megölte volna Jamest, pedig azelőtt sosem voltak efféle gyilkos indulatai.

Tudta, hogy James bántani fogja Bellát, a vérére szomjazik, meg akarja ölni. Abban is biztos volt, hogy Bella előbb-utóbb átesik a halálon, és vámpírként kezd majd új életet, Edward oldalán. Mégis aggódott, hogy esetleg későn találnak rájuk, és Bellán már nem lehet segíteni…
Alig észrevehetően belenézett a visszapillantó tükörbe, és Edward tekintetét kezdte fürkészni. Életében először annak örült, hogy nem tudott mások gondolataiban olvasni.
Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]