Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Tudjátokki és a Többiek

Tudjátokki és a Többiek

 

Szereplők: Voldemort, Lucius Malfoy, Perselus Piton, és a halálfalók

Tartalom: bandát kéne alapítani…

Kategória: humor

Műfaj: egyperces

Korhatár: nem korhatáros

 

- Főnök, megírtam az első dalszöveget, már csak zene kéne hozzá – vigyorgott Rabastan.

- Végre… Mutasd! Mit vigyorogsz annyira? – kapta ki a férfi kezéből az írást tartalmazó pergament a Sötét Nagyúr.

- Hogy végre Bella nem jöhetett velem. Jók ezek a férfias bandagyűlések… Kicsit engednek az otthoni pórázomon…

- Mert hagytad elkanászodni az asszonyt – forgatta a szemét Piton. – Bezzeg az én módszeremmel nem viselkedne így, és te sem lennél ilyen gyáva.

- Veled nem állok szóba, mert te még mindig a rock zenére szavazol, hülye hosszúhajú!

- Hé! Neked sem sokkal rövidebb a miénknél – szólalt meg Lucius, kisimítva nyakából az aranyszőke védjegyét, selymes és örökké csillogó haját.

- De akkor se rockot játsszunk, hanem valami divatos rapet… Ahol érzitek az ütemet… Figyeljetek, rögtönzök valamit… „Főnökünk a Sötét Nagyúr, Voldi – téged is megtanít betojni” – szavalta vihogva Avery.

- Komolyan mondom, te egy remek érv vagy a Magzathajtó Méreg mellett – fortyogott Piton alig hallhatóan. Voldemort odaállt Avery mellé, és kifürkészhetetlen, vörös szemmel a halálfalóra nézett.

- „Udvari bolondja, Avery, akkor örül, ha veri.” És most kvittek vagyunk – verte tarkón az alattvalóját a kopasz, fekete mágus. Avery behúzta a nyakát, és leült az egyik fotelba.

- Szavaznunk kellene, ki szavaz a rock és ki a rapegyüttes mellett – morogta Rosier. – Feltéve, ha még nem tudtál dönteni, Nagy Urunk.

- Valamiért a rock útját járhatóbbnak tartom… Tetováltak vagyunk, elég sok a hosszú hajú közöttünk… Ráadásul nagyon jó barátom a fekete szombatos Ozzy, aki esetleg szívesen besegít, ha megakadunk valahol – vakarta meg a fejét Voldemort.

- Én pedig ismerem a His Infernal Majesty producerét, és tartozik egy szívességgel – jegyezte meg mellékesen Lucius, miközben dekadens, kígyófejű botját simogatta.

- Akkor ezennel el is dőlt a kérdés… A Tudjátokki és a Többiek egy rockbanda lesz… Meghódítjuk a világot a muzsikánkkal, ha már Pottert nem sikerült legyőzni. Imádni fognak minket!

 

 

 

Fél év múlva

 

„Most pedig következzék az eladási top listák első helyéről az év meglepetés bandája, Tudjátokki és a Többiek, és az Abrakadabra című, bemutatkozó album második, szuper-zúzós száma: a Tudodki:

 

Megjöttem, felismersz, rajogsz értem.

Térdelj le, és nézz fel rám!

Lehetsz a szexrabszolgám –

Majd én parancsolok neked,

Tudodki vagyok, az új istened…”

 

By: angel8Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]