Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Toxic

Toxic

 

Szereplők: Lucius Malfoy és Perselus Piton

Tartalom: Lucius elénekel egy dalt a szerelmének…

Kategória: humor, slash, musical? LOL xD

Műfaj: morbid kétperces

Figyelmeztetések: enyhe SLASH, enyhe trágárság, enyhe idegtépés

Korhatár: talán +18 év, de kit érdekel, soha senki nem tartja be…

Egyéb megjegyzések: az egészről az a szőke (khmmm) Britney Spears tehet, aki „elénekelte” a Toxic című számot… szóval no komment… neki tessék panaszkodni…

Egyébiránt a művet ajánlom Tündibogyónak, hiszen ez is Dalokból született. xD

 

- Ne légy nevetséges, Perselus! Azért nem ekkora az én bűnöm! – méltatlankodott Lucius Malfoy. Hátravetette aranyszínű haját, és igyekezett fölényesen nézni a villámló szemű Pitonra. A tanár dühösen keresztbe fonta karjait, és hátradőlt a díványon. Félrecsapta a fejét, nem akart a szőkére nézni, amíg az be nem adja a derekát. Isten tudja, mióta kefélték egymást, ismerték a másik összes rigolyáját, ezért pontosan tudta, hogy Lucius egy percen belül vetkőzni kezd.

Malfoy felmordult, amiért Piton még csak válaszra sem méltatta. Még csak ránézni sem volt hajlandó. Sok mindent el lehet mondani Pitonról, hogy mocskos áruló, mocskos tanár, mocskos buzi; de mocskosul nagy az önfegyelme is.

- Jól van, tudod, hogy nem szeretem a hisztit… Jól van, legyen. Nyertél, Perselus, élvezd a műsort – sziszegte Lucius, mire Piton diadalittasan felpillantott a szeretőjére.

- Amennyiben dugni is akarsz, akkor vetkőzz is a műsorhoz, aranyom – vigyorgott a horgas orrú férfi. Végigsimította a mellkasát, mint aki alig győzi kivárni az események alakulását. Lucius megállt a dívány előtt.

- Nem is tudom a szöveget pontosan… - tett egy utolsó próbálkozást, hátha el tudja tántorítani a férfit ettől a gyerekes bosszútól. Csekély másfél órás késés miatt így megalázni egy aranyvérű mágust. Borzalom.

- Nem számít – dörzsölte a combját Piton.

- Sejtettem – morogta Malfoy, aztán hátat fordított a díványnak, és Perselusnak. Várt néhány pillanatot, megigazította magán a talárt. Kisodorta a nyakából a csiklandozó tincseit, majd halkan, rekedten énekelni kezdett:

 

Baby, can't you see

I'm calling

A guy like you

Should wear a warning

It's dangerous

I'm fallin'

 

Piton szeme úgy csillogott, akár egy kisgyereknek, aki megkapta élete legáhítottabb ajándékát. Lucius fenekét nézte, hogyan ringatta magát, miközben egyre jobban belemelegedett az éneklésbe. Lassan megszabadult a talárjától, aztán elkezdte kigombolni a drága ingjét is.

 

There's no escape

I can't hide

I need a hit

Baby, give me it

You're dangerous

I'm lovin' it

 

Talár a földön, az ing pedig mellette – ha ezt Madam Malkin látná… Megbotránkozna.

 

Too high

Can't come down

Losing my head

Spinning 'round and 'round

Do you feel me now

 

Lucius éneklés közben simogatni kezdte a meztelen mellkasát, és élvezte Piton egyre merevebb látványát, ugyanis a szigorú tanárember nem tudott elszakadni a műsortól. Malfoy ráérősen, riszálva kikapcsolta az övcsatját, majd kirántotta az övtartókból. Kis híján kiverte ugyan Piton szemét, de ez nem csökkentette az előadás élvezhetőségét. Közönségesen megpörgette a feje fölött a vagyonokat érő thesztrálbőr övet, aztán elhajította. A tárgy mellesleg elsodort egy, ismeretlen folyadékkal teli üveget a szélső polcon, de szerencsésen földet ért. Semmi ok az aggodalomra. Lucius úgy vigyorgott, mintha toszni vitték volna. Legalább Perselus is feláldozott valamit ebben, az eleinte kínos szituációban…

 

With a taste of your lips

I'm on a ride

You're toxic

I'm slipping under

With a taste of poison paradise

I'm addicted to you

Don't you know that you're toxic

And I love what you do

Don't you know that you're toxic

 

- Ez az, aranyom, gyere… gyere… - csorgatta a nyálát Piton, amikor Lucius különös bakugrásokkal megkörnyékezte. Éppen szemmagasságba állt meg az engesztelődő szeretője előtt, így Perselus közvetlen közelről megszemlélhette, nadrágon keresztül sajnos, hogyan duzzad egyre Malfoy nadrágja. Még az aranyvérű alsónadrágjának mentaillatát is érezte. Csontos, hosszú ujjaival meg akarta érinteni Lucius csípőjét, hogy még egy kicsit közelebb húzza magához a férfit, de a szőke inkább hátrébb lépett. Be akarta fejezni a műsort, egyúttal meg is akarta leckéztetni a másikat. Őt ugyan ne tegyék ki többé ilyen kínos, gyerekes bosszúnak… Hiszen már kinőttek a kamaszkorból. Dugni jött, nem énekelni – noha az éneklés sem megy rosszul. Hiszen aranyvérű – mindenhez ért…

 

It's getting late

To give you up

I took a sip

From my devil cup

Slowly

It's taking over me

 

Too high

Can't come down

It's in the air

And it's all around

Can you feel me now

 

Lucius már úgy riszált, mint egy olcsó táncos fiú, teljesen magával ragadta a szöveg, és a saját rekedt hangja. Lassan lesimogatta magáról a nadrágját, nem tudta, és nem is akarta eltakarni, mekkora gerjedelembe taszította ez a buta játék.

Piton kis híján kitépte a dívány kartámláját, úgy szorította a szerencsétlen karfát. Néma varázsigékkel próbálta rávenni Malfoyt, jöjjön ismét közel hozzá, hogy letéphesse róla az utolsó zavaró ruhadarabot, hogy azután megízlelhesse az aranyfarkat.

 

With a taste of your lips

I'm on a ride

You're toxic

I'm slipping under

With a taste of poison paradise

I'm addicted to you

Don't you know that you're toxic

And I love what you do

Don't you know that you're toxic

 

Lucius varázslattal bűvölte le magáról a boxert, amit Piton lába elé dobott. Felfedte testének minden centiméterét, Perselus kis híján felrobbant a kíntól. A halántékán és a nyakán is lüktettek az erek, dobolt a lábával, szorította a karfát. Majd meggyulladt a nadrágja, ahogy lángolt már az ánusza, és a farka a vágyakozástól. Halálra dugni – halálra kefélni… Valami ilyesmi járhatott a fejében, ahogy Luciust vizslatta. A szőke viszont még mindig énekelt, még mindig táncolt.

 

With a tast of your lips

I'm on a ride

You're toxic

I'm slipping under

With a taste of poison paradise

I'm addicted to you

Don't you know that you're toxic

 

- Megszédítesz, Lucius, gyere már… kérlek… - préselte ki magából a szavakat Piton. Szélvész gyorsasággal letépte magáról az inget, majd ügyködni kezdett a nadrágja gombjával is. Csakhogy problémásnak bizonyult úgy kigombolni egy gatyát, amihez fájdalmas hozzáérni, és amiben egy centi szabad hely sincs… Malfoy vigyorogva dúdolgatta az ostoba dalocska végét, amikor odasomfordált Perselushoz.

Na jó, talán mégsem akarja annyira megbüntetni. Piton szeme fekete ónixként csillogott, Lucius megláthatta magát a férfi tekintetében. Talán mégis lesz egy kis unga-bunga ma éjjel…

 

Intoxicate me now

With your lovin' now

I think I'm ready now

I think I'm ready now

Intoxicate me now

With your lovin' now

I'm ready now

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]