Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Szex

Szex & Snape & Rock’ n’ roll

 

Főszereplők: Lucius Malfoy, Severus Snape, és még tucatnyi mardekáros fiú.

Kategória: humor, slashi

Műfaj: egyperces

Korhatár: + 16 év

Figyelmeztetés: változatos drog- és szóhasználat!

 

Lucius a fejét fogta a hotelszobából lett gumiszobában. Teljesen megőrült mindenki, Avery nyáladzva röhögött az ágy előtt fekve, Regulus magát kergette a falak között. Nott éppen a merevedő farkú Dolohov elől menekült. Néhányan már kidőltek és az igazak, vagy a hazugok álmát aludták, noha alig múlt éjfél.

- Fogjátok már vissza magatokat egy kicsit! – kiabált Malfoy, túlharsogva az üvöltő zenét. Kicsavarta a félájult Rodolphus kezéből a lángnyelves üveget, és meghúzta. Utálta, amikor senki sem figyelt rá. – Még a végén kiraknak minket, betépett, buzi banda!

- DENEVÉR VAGYOK! VÍÍÍ! VÍÍÍ! VÍÍÍÍÍÍ! – vinnyogta Snape a csilláron függve. Lucius aranyszínű, szeretett haját kezdte tépni, amikor felfigyelt a hallucináló születésnaposra.

- Avery! Severust is benarkóztátok?! – Az illetékes mardekáros változatlanul vihogott a semmibe.

- De jól áll neki, nem? Kiengedi a gőzt…

- Ó, bazd meg! Ebből a társaságból, rajtam kívül Sev viszi majd valamire! Erre mugli drogokkal butítjátok el… Severus, mássz le onnan! – harsogta Malfoy, mire Snape virtuóz módon leugrott a csillárról, és abszolút más ritmusban kezdett a zenére, mint az várható lett volna.

- Jó a buli, Luc! KÖSZIII! – üvöltötte vigyorogva. – Nézd, tudok táncolni! Tudok táncolni! WOW! Keverem az üstöt, figyeled? Két kézzel keverem! Jeee! Luc, gyere, keverd te is! Táncoljunk, cimbim, táncoljunk! Érzem a ritmust, ugye? – kacsintott a szőkére, mire Malfoy fáradtan elnevette magát.

- Hát hogyne. Érzed a ritmust, cimbim… Avery, holnap megöllek! – csuklott Lucius, aztán átkarolta Severus nyakát. – Akkor táncoljunk, komám…

- SZEXENDSZNÉPENDRÁKKENDROLL! – röhögött hangosan a születésnapos, aztán belecsókolt a szőke vállgödrébe.

- Azért ez már túlzás, cimbi – morogta Lucius maga elé. Odasomfordált mögéje a hírhedten homokos Dolohov, és hátulról becsatlakozott a táncolókhoz.

- Jobb, ha te toszol, mintha téged tosznának! Én férfi vagyok! Rettegjetek! – kiabálta, mire Avery egyszerűen ellökte a párocskától. Snape vigyorogva figyelte a történéseket, Lucius hajából kikémlelve.

- JOBB, HA TOSZOL, MINTHA TÉGED TOSZNÁNAK! JEEEE! – rikkantotta. – MÉG SÖRT IDE!

Lucius a fiú szájához emelte a lángnyelves üveget, aztán óvatosan Snape-be töltötte a maradék tartalmát. Severus szédülten nyelte le az utolsó kortyokat, aztán Malfoyra vigyorgott.

- Ez nem is sör volt…

- Mintha számítana, öregem.

- Tényleg nem számít, Luc… Tartozom egy vallomással… Szeretlek… Nagyon szeretlek… És nem úgy, mint a bátyámat, vagy a barátomat…

- Erre mit mondjak, Sev? A drog beszél belőled.

- Ó, neeeemmmm. Hidd el, nem így van… Kívánlak is, de ez titok. Maradjon közöttünk…

- Rendben – vigyorgott Lucius, noha pontosan és félreérthetetlenül merevedni kezdett Severus ágyéka.

- Most arrébb táncolok, nehogy feltűnjön a többieknek, hogy van köztünk valami… - vigyorgott a születésnapos, aztán elengedte Malfoyt.

- Hiszen nincs köztünk semmi – röhögött Lucius, de ezt már nem hallotta a barátja. Snape ismét elővette a tánctarsolyából az üstkeverős figurát, és álló farokkal kezdett erkölcstelen táncba. – Egyelőre…

-SZEXENDSZNÉPENDRÁKKENDROLL, FIATALOK!

 

Másnap

- Fáj a seggem, és a fejem, és a gyomrom… De főleg a fejem… Azt hiszem… Basszus… Lucius… Mi történt az éjjel? – kérdezte Severus kábán. Felült az ágyon, és kissé gyanús volt neki, hogy mindketten pucérak, és különös foltok éktelenkednek a takarón. Malfoy fáradtan rámosolygott, aztán visszahúzta a barátját a párnák közé.

- Megvolt minden a szex – Snape – rock and roll életérzésből, cimbi…

 

 

By: angel8

 

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]