Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Suicide Girls

Suicide Girls

A Suicide Girls egy olyan folyamatosan növekvő, online közösség, ahol alternatív lányok mutatkozhatnak be. Elsősorban a modern nőiességükre szeretnék felhívni a figyelmet, hiszen a sminken és az ékszereken kívül tetoválások és testékszerek is díszítik testüket.

"A portál alapítója két hölgy, akik megunták, hogy egyszerű punkoknak, rokkernek nézik őket és elrettennek esetleg tetoválásaiktól, percingjeiktől. Projektjük célja, hogy a szubkultúrák lányai is megmutassák testüket, na meg a dekorációjukat is a nagyközönség előtt."

Missy és Sean 2001. szeptember 14-én alapította a közösséget, Los Angelesben. Ma már 1733 regisztrált tag, és majd kétmillió kép található az általuk fenntartott portálon. Szexisek, vibrálók, tudatosak - igazi mai lányok, akik szeretnek önállóan élni, van saját egyéniségük, és nem kérnek a tömegek divatjából.

By: angel8

 

SuicideGirls.com Nézz be hozzájuk! ;)
Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]