Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Révület

Révület

 

Főszereplők: Sirius Black, és Remus Lupin

Tartalom: az ifjú és szépreményű Sirius Black álma, miután belélegzett egy különös illatú főzetet bájitaltanon…

Kategória: SLASH!!! (nagyon beteg fajta!!!)

Műfaj: egyperces

Korhatár: +18!

Egyéb megjegyzés: tiszta National Geographic!!! XD (ne kommentáljátok, könyörgöm…) hihihi - - -

 

A Tiltott Rengeteg fái között vastag köd gomolygott. A telihold hidegen csillogott a távoli, sötét égen. A fák között ijesztő árnyak táncoltak. Az árnyak morogtak, és megállíthatatlanul kergetőztek az éjszakában.

Egy vérfarkas rohant elöl, azt egy hatalmas kutya követte. Amint beérte a vérszomjas bestiát, ráugrott, és vadul belemart a vérfarkas nyakába. A farkas könnyedén lerázta magáról az állatot, majd ő kezdte el játékosan harapdálni a másik nyakát. A kutya virgonc volt, elugrált, és néha odakapott a farkas felé; de sosem sebesítették meg egymást komolyan. Olyanok voltak, mint két kölyökállat, akik nem tudnak betelni az éj titokzatosságával, és egymás erejével.

Egyszer csak a kutya szűkölni kezdett, és szinte könyörgőn nézett a farkasra. Az először elrohant, de néhány perc múlva mégis csak elősomfordált a bokrok közül. Odament a kutyához, és megnyalta annak az orrát. A kutya szelíden hozzádörgölőzött a bestiához, aztán hátat fordított neki. Visszanézett a vérfarkasra, és halkan morogni kezdett.

A vérfarkas hangosan felvonyított, majd ráugrott a kutya hátára, és összeakasztotta nemesebb szerveiket. A kutya fájdalmasan felnyüszített, de a következő percben már ösztönösen mozgott, és morgott a vérfarkas alatt. Mindketten üvöltöttek, élvezték a telihold fényét. Rövid vonaglás után együtt vonyították az ég felé a boldogságukat…

 

- Sirius… Sirius… Ébredj fel… Lumpsluck mindjárt megnézi a főzetünket – morogta Remus az üst mellett, kissé meglökve a barátja vállát. Sirius feltápászkodott a padról, és titokzatosan Lupinra mosolygott. – Na végre… De vissza ne aludj már…

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]