Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Párszaszótár

Párszaszótár

 

Szereplők: Lucius Malfoy, Perselus Piton, Harry Potter

Kategória: humor, slashi

Műfaj: egyperces

Korhatár: +16

Figyelmeztetések: csak a szokásos (csúnya beszéd, slash utalás, ilyenek) Egyébiránt valójában nem tudok beszélni a kígyók nyelvén, csak már megittam néhány söröcskét… xDDD

 

×××

 

- Akkor vegyük át újra, Potter! – morgott Piton türelmetlenül. Fenyegetően állt meg a székhez kikötözött, félmeztelen diákja előtt.

- Tszi-li-szi-szí-szoá-szi-íá-szilí – nyögte Harry felhevülve.

- Átver minket! – kiáltott fel Lucius Malfoy. Sötétzöld ingjének felső gombjait kigombolta a szobába szűrődő nyáresti hőség miatt. – Kínozzuk meg!

- Nyugalom, Lucius – sóhajtott Perselus. – Inkább memorizáld, amit mondott… És azt hogyan kell mondani, hogy „Sötét Nagyúr, csináld még!”

Harry vigyorogni kezdett, aztán megköszörülte a torkát.

- Szsi-li-hászi-sán.

- Tényleg ezt jelenti? – nézett rá áthatóan Malfoy.

- Nem, azt jelenti, hozz egy sört, baszd meg! – nézett a mennyezetre Harry. Kezdett vérben forogni a szeme a halálfalók bizalmatlanságától.

- Én megölöm! Már így is túl sokat tud! – sziszegte Lucius, de Piton elkapta a szőke férfi derekát.

- Megöljük, de előbb tanulunk tőle néhány mondatot – intette le az aranyvérűt Perselus. – A Sötét Nagyúr kedvéért bírj még ki egy kis időt…

- De ez egy idegesítő kis görcs! Legszívesebben halálra…

- Dugna? – vigyorgott Harry Potter.

- Még az is előfordulhat, fiam – morgott Lucius, aztán leült az ágy szélére. – Tehát szsi-li-hászi-sán, csináld még…

- Buzik – szisszent fel a kiválasztott, mire Piton lekevert neki egy atyai pofont.

- Akkor szólalj meg, ha kérdezünk!

- Nem vagyok párszaszótár! – replikázott Potter dühösen.

- Addig örülj, amíg a hasznodat vesszük, mert utána már csak a halál vár rád!

- Meg anyádék odaát – vigyorgott Lucius gúnyosan. – Szerintem öljük meg, elég sületlenséget tanultunk már tőle… Vagy mi lenne, ha tényleg eljátszogatnánk vele egy kicsit?

- Azt hittem, hogy te csak az aranyvérű seggekre gerjedsz – jegyezte meg Piton.

- Az aranyvérűekre, meg a kivételesekre. Ezért használom a tiédet is, Perselus.

Harryből szinte nevetőgörcsöt kapott a hallottaktól. Igazság szerint még mindig úgy gondolta, hogy elaludt a napon, napszúrást kapott, és egy fárasztó lázálom gyötörte csupán. Nem is rabolták el, még mindig a tengerparton fekszik, és a hasát sütteti a vakáció kellős közepén…

Piton érdeklődve figyelte a volt tanítványa reakcióit, és nem tudta eldönteni, hogy a griffendéles tényleg ennyire idióta, hogy nem jött rá, valóban meg fogják ölni, vagy hogy esetleg tényleg seggbe kúrhatják. Mindenesetre a bájitalmesternek tetszett a gondolat, ezért Luciusra nézett.

- Jól van, játsszunk egyet… Hallod, Potter, a kettő az egy ellen, és a kicsi a rakás ötvözetét fogjuk játszani… és te most kegyetlenül megszívod – mosolyodott el a férfi, aztán eloldozta a bermudanadrágos fiút. Lucius a griffendéles reakciójára várt, de Harry csak meredten bámult a férfiakra.

- Most ez komoly? Halálba farkalnak? – csillant fel a szeme. – Én meg azt hittem, hogy azért vagyok kiválasztott, hogy esetleg Voldemorttal összekerülve, khmm… értik. De nem… Értik? Denem! Hát jó… De én szólok, jól bírom a gyűrődést…

- Perselus, sosem mondtad, hogy Potter ennyire gyengeelméjű…

- Én mondtam többször is, csak senki sem hitt nekem.

- Nem kezdjük már? Le is veszem a nadrágomat, tessék – azzal Potter felállt, és ledobta a fürdőnadrágját. Malfoy és Piton sokat mondóan összenéztek, miután végignéztek a fiú meztelen testén. – Pózba is tudok hajolni, bár szerintem Hagrid barátságát nem tudják felülmúlni…

- Micsoda? A vadőr? Azaz elbaszott óriás Hagrid? – kiáltott fel Lucius. Harry kéjes arcot vágott, miközben kellemes nosztalgiába merült.

- Igen… Ő is kíváncsi volt néhány pársza kifejezésre…

 

 

 By: angel8

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]