Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Napfény és hús

Napfény és hús*

 

Főszereplők: Draco Malfoy és Harry Potter

Kategória: SLASH, PWP

Műfaj: egyperces

Korhatár: +18!

Egyéb megjegyzés: a történet Arthur Rimbaud: Napfény és hús című vers ihletésére született. Minden jog a francia halott bácsit illeti. Ő megérdemli. Bizony. xD

 

A másnapok mindig furcsák. Valahogyan el kell kezdeni őket – sajnos nem lehet mindig betakarózni, és várni, hogy elmúljon a fáradtság, a fájdalom, vagy a szédülés. Vagy, hogy az előző éjszaka hazahozott szerető összeszedje a ruháit, és egyszerűen lekopjon. Legalábbis Draco Malfoy eddig így gondolta – aztán kinyitotta a fényre érzékeny szemét, és megpillantotta az ágy másik oldalán terpeszkedő Harry Pottert.

            A Kiválasztott a húszas évei elején járt, sötét haja a nyakába hullott, ahogy a párnákon feküdt. Halkan és nyugodtan szuszogott, a legkevésbé sem zavartatva magát. Meztelen háta messze fehérlett a sötétzöld takaróhuzat mellett.

Draco néhány pillanatig álmosan figyelte múlt éjjeli zsákmányát, majd vigyorogva belecsípett Potter oldalába. Harry megrándult és fájdalmasan kapta fel a fejét.

- Engem nem így szoktak ébreszteni! – morogta ásítva. Lassan megdörzsölte az oldalát, ahol Malfoy megcsípte, aztán kábán felült.

- Pedig nem érdemelsz mást, Potter…

- Mert elaludtam?!

- Pontosan – dőlt hátra az ágyban Draco.

- Kiengeszteljelek, vagy kotródjak? – húzta fel a szemöldökét Potter. Kíváncsian a szőke felé fordult, megcirógatta szálkás hasát, majd hatalmasat sóhajtott. Malfoy igyekezett észrevétlenül lenyelni a szájában összegyűlő nyáltengert.

- Esetleg megpróbálhatsz kiengesztelni… De előre szólok, nehéz dolgod lesz…

Harry Potter kaján vigyorra húzta a száját, aztán apró, égető csókokat lehelt Draco mellkasára. Ráérősen haladt lefelé, néha bele-beleharapva a szőke mellébe, oldalába. A sápadt bőrön néhol hosszasan megmaradt a fognyoma. Malfoy először még uralkodott magán, nem sóhajtozott, nem nyögdécselt, még csak a légzése sem változott meg; amikor azonban Harry ajka a szeméremdombjára ért, miközben ujjai rákulcsolódtak egyre merevedő hímtagjára, egy hangos nyögéssel árulta el magát.

Potter mohón kapott az éledő férfiasság után. Szájával hosszasan kényeztette újdonsült szeretőjét, Draco gombócba gyűrte a takarót maga mellett. A kellemesen ritmusos becézgetéstől néhány minutum elteltével teljes életnagyságában pompázott a fallosza, amit Harry még mindig nem unt meg csókolgatni. Legszívesebben magára rántotta volna a Kiválasztottat, hogy istentelenül megkapja tőle, amire igazán vágyott, de annyi ereje sem volt, hogy a fiú után nyúljon, és közelebb húzza magához. Potter büntetlenül garázdálkodhatott a testén, és ki is használta ezen lehetőségét.

Egyre mélyebben és intenzívebben kóstolgatta Malfoyt, aki már artikulálatlanul morgott és nyöszörgött. Amikor akarva-akaratlanul beleharapott Draco makkjába, a szőke a szájába élvezett. Potter kéjesen nyalta és nyelte a volt mardekáros sós cseppjeit, Malfoy pedig ábrándosan hajlott afelé, hogy lassan kiengesztelődjék.

 

By: angel8

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]