Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Miami Ink

A Miami Ink egy reality show az USA-ból, ami egy tattoo stúdió életét mutatja be, a floridai Miami Beachen. A műsor 2005. júliusában indult, és immár a negyedik évadjában jár (a negyedik évad 2008. április 24-én startolt.) (Eredetileg a TLC csatornán futott az adás.)

Ma, Magyarországon a Viasat6, valamint a Discovery Chanel sugározza.

A bolt maga két főszereplő tulajdonában van, ők Ami James és Chris Nunez. További tetováló művészek is dolgoznak az üzletben: Chris Garver, Darren Brass, és Yoji Harada. Az első évadban csatlakozott Kat von D a csapathoz, de aztán ő hamarosan, mintegy másfél szezon után, tovább is állt, saját show-ban bizonyítva tehetségét. A LA Ink székhelye Los Angeles lett, a műsor premierje 2007. augusztusában volt.

(Egyébként hasonló spin-off a 2007. szeptemberétől látható London Ink is, ahol Louis Molloy, Dan Gold, és többek között Nikole Lowe is tetovál.)

A "Miami Ink" üzlet címe: 1344 Washington Avenue, Miami Beach, FL 33139, [phone: (305) 531-4556].

 

Hivatalos oldalak:

Ami James: AmiJames.com

Chris Garver: ChrisGarvertattoo.com

Miami Ink: Miami Ink

 Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]