Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Kirúgom Grangert

Kirúgom Grangert…

 

Tartalom: Perselus Piton komoly lépésre szánja el magát… XD

Szereplők: Perselus Piton és Hermione Granger

Kategória: általános, humor

Műfaj: egyperces

Megjegyzés: Piton gondolatait a dőlt sorok jelölik.

Dátum: 2008. május 28. szerda délután

 

Perselus Piton gondolataiba merülve járkál a dolgozószobájában. Egy pillantást sem vet az íróasztalán kupacokban álló dolgozatokra, jelen pillanatban kisebb gondja is nagyobb a bugyuta fogalmazásoknál.

 

Ez így nem mehet tovább! El kell tűnnöm innen, itt mindenki teljesen hülyének néz! Ez már több a soknál, Perselus Pitonnal senki sem szórakozhat!

Engem nem lehet kihasználni! Elmegyek! Elég volt!

Kirúgom Grangert, beolvasok McGalagonynak, aztán már itt sem vagyok!

Granger, akármit is akarsz mondani, nem érdekel! Eddig sem érdekelt a mondanivalód, csak a szád – de mától ez megváltozik. Annyit sem érdekelsz, mint a mágiatörténet. Vége van… Tényleg vége van!

Nem, ez így nem jó. Granger rám nevet, aztán megcsókol, mintha mit sem mondtam volna. Keményebben kell fogalmaznom, hogy tényleg elhiggye a szavaimat. Átkozott liba…

Granger, nem akarok többé semmit sem tőled. Szánalmas próbálkozás volt a múltkori húzásod. Nem fogok megbocsátani soha. Takarodj a szemem elől!

De mi van akkor, ha valóban megsértődik és elkullog?! Akkor lesz egy nyugodt estém, végre… Viszont nem lesz több kalandos éjszakám sem – a francba… Mennyi idő lehet, míg összeszedek egy új szeretőt, imperius nélkül?

Nem érdekel az sem, ha soha többé nem dughatok meg nőt! Akkor sem maradok itt egy percig sem! Most mérhetetlenül elvetették a sulykot ezek az alávaló, fennhéjázó…

Ki kopog ilyenkor? A vérfarkasok tépjék szét az ilyeneket!

 

Piton szikrázó szemmel nyitja ki az ajtót, a küszöbön Hermione Granger áll.

- Jó estét, professzor – mosolyog a tanárára. Piton homlokán vészesen lüktetni kezd egy erecske, és mivel nem szólal meg, Hermione vidáman folytatja: - McGalagony tanárnő üzeni, hogy a ma esti kötelező programját elhalaszthatja, és nyugodtan szentelje annak a szabadidejét, aminek csak szeretné…

A férfi felmordult, aztán szélesebbre nyitotta az ajtót, hogy jobban lássa a diákja vonásait. Pont most kapja ezt az üzenetet, amikor már kezdett volna beletörődni, hogy mennie kell… Hihetetlen. Pedig olyan szívesen leordította volna Minerva terveit…

- Van egyéb mondanivalója, Granger, vagy magára csaphatom az ajtót? – kérdezte a férfi sziszegve. Nem tudta volna sokáig nézni a kacéran mosolygó griffendélest.

- Volna, uram – Hermione változatlan jókedvvel szemlélte a tanára sötét ábrázatát. – Mivel megtudtam, hogy a tanár úrnak szabad estéje van, én is lemondtam a korrepetálást. Nekem is van két és fél szabad órám a takarodóig, és egy kedvderítő dugás éppen beleférne… - Piton szeme elkerekedett, és berántotta a lányt a dolgozószobájába. Becsapta a griffendéles mögött az ajtót, és szenvedélyesen magához ragadta Grangert.

- Le akarsz buktatni minket?! Itt még a falnak is füle van…

- Akkor már úgy is mindent tudnak rólunk, nyuszifül – kuncogott Hermione, mire Piton beleharapott a lány nyakába.

- Talán tényleg ki kellene rúgnom téged, ha még egyszer így nevezel – morogta két játékos harapás között.

- Úgy sem tudnád megtenni – nyögte Granger.

- Ez a te szerencséd…

 

By: angel8

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]