Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Kat von DA hölgy 1982-ben született Mexikóban, családi neve Katherine von Drachenberg, ha nem számítjuk a házasságát, és a válását. XD

Jelenleg Kaliforniában, Los Angelesben munkálkodik, ugyanis Kat tetoválóművészként keresi a kenyérre valót. Többek között olyan hírességeket (hírhedtségeket) varrt, mint Frank Iero (My Chemical Romance), Jason Freese (Green Day), Dave Black (Papa Roach), Brandon Novac, Bam Margera, Ville valo (és a többi HIM-(banda)tagot is tetoválta XD tényleg), Steve-O, Jenna Jameson, Jared Leto, Eric Balfour, és még ki tudja... XD Annyi szent, hogy jól csinálja, és a menők egymásnak adják a kilincset a szalonjában. Nem is csoda...

A HIM-mel, és Villével annyira összebarátkozott, hogy a Killing Loneliness című videoklipp második verziójába meghívták szerepelni.

Itt megnézheted Kat von D hivatalos honlapját
[HIM - Killing Loneliness - version 2]
Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]