Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.KALAND

KALAND – JÁTÉK Perselussal

 

Előszó

Figyelem-figyelem! Egy kis meglepetés gyanánt gyártottam egy kalandjátékot, bár ez a címből már bizonyosan kiderült… Ugyanolyan, mint a papírra nyomtatott és könyvbe kötött változat, csak itt néha kattintani kell az egérrel.

Aki még sosem játszott volna vele: a lényeg, hogy irányítani lehet Perselus Piton cselekvéseit, ami több lehetőséget biztosít a történet folytatására. Te választhatod ki, hogy kivel beszélgessen, merre induljon, satöbbi…

Vigyázat! Nyomokban SLASH-t tartalmaz!!! Csak óvatosan az érzékeny lelkeknek!

Remélem, azért tetszeni fog.

 

Kategória: játék

Figyelmeztetések: felnőtt tartalom, slash, egyebek (Tessék vigyázni, az ajtók záródnak! valamint: Vigyázat, a kutya harap!)

Korhatár: +16 év alatt nem ajánlott!

Egyéb megjegyzések: a monitort nyalogatni szintén nem ajánlott! XD Továbbá ez egy második, nyomokban átdolgozott, javított változat – de azért túl nagy meglepetést nem okoz egyik végkifejlet sem… Kellemes szórakozást!

 

 

By: angel8

 

1. rész

Perselus Piton kilépett a szobájából, majd erőteljesen becsukta maga mögött az ajtót. Az alagsori folyosón sétáló diákok a nyakukat behúzva iszkoltak előle; messziről lerítt róla: hosszú napja volt. Mikor Piton észrevette a menekülő fiatalokat, gúnyosan elhúzta a száját, aztán a nagyterem felé indult. Amerre ment, megfagyott a levegő. Cipője hangosan kopogott a kőlépcsőn. Amint felért a csarnokba, legnagyobb örömére Harry Potterbe botlott.

 

Ha közönyösen elmegy mellette, kattints a 2. részhez!

 

Amennyiben Piton egy mondvacsinált ok miatt összeveszik Harry-vel, kattints a 4. részhez!

 

 

 

 

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]