Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.A goth stílusú tetoválásokról


A goth szubkultúra tagjai előszeretettel tetováltatnak, vagy viselnek testékszereket. Ezt nem csak a művi beavatkozás minimális fájdalma miatt vállalják, hanem a tetoválások vizuális esztétikuma végett is. (Általában nem a leglátványosabb helyre varratnak, hanem olyan testtájakra, amit el lehet takarni egy-két ruhadarabbal.)

A gothok szívesen tetováltatnak magukra az élettel, a halállal, a lélekkel, a mulandósággal, az idővel kapcsolatos képeket és szimbólumokat. Gyakoriak az egyiptomi hieroglifák (főleg az ankh-kereszt), a kelta jelek, az angyali/ démoni szárnyak, koporsók vagy temetői részletek, pókok és pókhálók, keresztek és koponyák, hollók, vámpírok és egyéb fantasy alakok. Ritkábban tetováltatnak (de akkor általában goth betűstílussal) szöveget a testükre, és szinte sosem látni nonfiguratív jeleket rajtuk.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy a tetoválás (jobb esetben) egy életre szól, és csak olyan mintákat ildomos magunkra varratni, amit valóban egy életen át nézni és viselni akarunk. Ebből nem lehet kibánni néhány év múlva, és nem lehet visszacsinálni, (mert egy eltávolító műtét után sem lesz olyan a végeredmény, mint tetoválás előtt!), ezért csak olyan képeket tetováltasson mindenki magára, amit 5-10-20 év múlva is a sajátjának fog érezni! A hirtelen fellángolásból született tetkókat gyakran megbánják a meggondolatlan páciensek, és utána már nincs sok lehetőség a korrigálásra, vagy eltakartatja egy másik rajzzal, vagy eltávolíttatja.

Néhány goth tetoválás - nyálcsorgatásképpen: ;)
A fenti tetoválások készítőjének honlapja: Holló Tattoo Nézzetek be hozzá! ;)

by angel8
Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]