Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.A gothic és a családom


Sokatmondó megállapítások szerény személyemmel kapcsolatban. Azon szerencsések közé tartozom, akik ezen kijelentések után elnevette magát, és nem sírógörcsöt kapva dőlt a kardjába. :) Speciel én szeretem, amikor a szeretteim piszkálnak. :)

1) "Ancsi... Mi az ördög ez a hörgés?! Ezt hívod te zenének?!" - A Nagyim és a Lordi kapcsolata. :)

2) "Úgy nézel ki abban a szoknyában, mint egy büdös banya." - Papám nem rokonszenvezett a hosszú, fekete szoknyámmal, noha gyönyörű darab. :)

3) "Ezekre akarsz hasonlítani?" - Anyu a tévében egy műsort nézett az emoról. :)

4) "De érdekes a tetkója a csajnak." - Anyu rápillantott a laptopom hátterére. A képen Ville Valo álldogált félmeztelenül. XD Mondom Anyunak, hogy ez egy pasi, farka van. "Én azt nem hinném..." "De, állítólag tényleg pasi ám..." - már szakadok a röhögéstől. Anyu felsóhajt, aztán elmosolyodik. "Akkor megnyugodtam, ha tényleg pasi."

5) "Valaki hozzon egy sört! Anita, egyszerűen nem lehet józanul kibírni, ahogy már megint kinézel... Most őszintén, kit akarsz megrémíteni ebben a göncben?" - mondá szeretett Anyám. XD XD XD Egyszerűen imádom őket. XD XD XD

By: angel8
Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]