Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Dirty

Dirty!

 

Főszereplők: Albus Dumbledore és Lord Voldemort

Tartalom: Dumb és Vold kicsit (testi) szerelembe esnek. Ismétlem: csak egy kicsit… xD

Kategória: slash

Műfaj: egyperces (ötperces)

Korhatár: nem is annyira xDDD (vagy mégis) +16 év

Figyelmeztetés: előfordulhatnak bizonyos utalások, enyhe felnőtt(es) tartalmak, mondjuk homoerotikus részek. Mondjuk. xD

 

A történet akkor kezdődött, amikor az öreg Dumbledore kivette a megérdemelt nyári szabadságát, és hatalmas adag fiatalító főzetet megivott, hogy felölthesse régi, izmos alakját, és férfias arcvonásait, amelyek az idő múlásával elhagyták a varázslót. Mindössze kék szeme csillogott ugyanolyan élénken, mint hajdanán. De most…

Ugyanolyan lett egy napra, mint fiatalon volt. Egy magas, hosszú, sötét hajú, jó kiállású férfi nézett rá vissza a tükörből. Sejtelmesen mosolygott, aztán elindult a Vadászatra. Lesétált a roxforti birtokhatárra, s onnan egyenesen az Abszol útra hoppanált.

Örömmel konstatálta, hogy senki sem ismeri fel fiatal alakjában, ám néhány mágus és boszorkány nyálát csorgatva felejti rajta a tekintetét. Eleinte csak kirakatokat, és formás fenekű varázslókat nézegetett, aztán felfedezett egy ismerős ábrázatú férfit az utca másik oldalán. Hasonló szabadság és kalandvágy tüze lángolt mindkettejük szemében.

Dumbledore vigyorogva sétált át a férfihoz. Egy magasak lehettek, noha az ismerős pasasnak szőkésbarna, rövid haja és világító barnásvöröses szemszíne volt. Különös fénye egyszerre taszította és vonzotta a jó varázslót.

- Ilyen melegben nézelődni? – kérdezte a világító szemű férfi. – Ildomos inkább az árnyékba húzódni…

- Épp egy árnyékos helyet keresek – nyelt egyet Albus, majd megnyalta a szája szélét.

- Én tudok egyet. Ha bátor vagy, megmutathatom – vigyorgott az idegen.

- Bátor vagyok, de te vagy-e elég bátor, hogy tényleg megmutasd…

Név és különösebb ismeretség nélkül elindult a férfi, és Dumbledore feltüzelve követte. Egy éve várt erre a nyári szünetre, hogy ismét fiatal testben űzhessen idegen férfiakat, csábíthasson, és játszhasson velük. Választottja alakja, és hátsója sok jót ígért, ezért sejtelmes mosollyal ment utána a Zsebpiszok köz macskakövein, hogy eltűnjenek egy koszos kapualjban.

Egy régi, árnyas belső udvar egyik földszinti szobájába mentek be, ahol az idegen rájuk zárta az ajtót. Azonnal egymásnak estek, vad csókok közepette tépték le a másikról a ruhát. Dumbledore ugyanúgy sietette a dolgot, mint a kis lieblingje, elvégre az idő ellene dolgozott. A szobába lépésüktől számított ötödik percben már az idegen előtt térdelt, és szájával kényeztette, majd az ágyig taszigálta, rálökte, és erőnek erejével akarta a hasára fordítani a Névtelent.

- Na nem… Én nem leszek passzív… - morgott amaz.

- Ó, dehogynem – Albus kék szeme szinte megbabonázta a pasast, aki morcosan fordult meg, hogy azért valaki mégis elkezdje az aktív örömszerzés szertartását. – Ne duzzogj, utána lehetsz aktív is… - vigyorgott Dumbledore, aztán boldogan beverte az új szerelmének.

Órák múlva, és néhány odabűvölt vajsör elfogyasztását követően még mindig az ágyban henteregtek, megfeledkezve mindenről és mindenkiről. A sokórás szex mindkettejüket kifárasztotta, az idegen még el is szenderedett. Albus kielégülten, félálomban ölelgette, észre sem véve, hogy a fiatalító főzet hatása mulandóban van. Amikor bevillant neki, hogy esetleg fel kellene húznia a nyúlcipőt, már késő volt.

Öregen és (b)aszottan feküdt egy halálsápadt, orrnélküli, sziszegő szuszogó mellett. Voldemort kis híján szörnyet halt, amikor felébredt a szendergéséből, és legfőbb ellenségét találta maga mellett az ágyban.

- Ez egy rossz álom, igaz?! DUMBLEDORE! Baszki…

- Én is alig hiszek a szememnek, Tom – hunyorgott Albus vidoran. – Tényleg te vagy az? Minő véletlen…

- Hova lett az a pasas, akit felszedtem?! Mit csináltál vele?

- Én vagyok az, Tom, csak elmúlt a fiatalító főzet hatása…

- Ezt nem akarom elhinni! Dumbledore?! Nem… Ez nem lehet igaz…

- Pedig az, te kis huncut… te kis mocskos szájú… sötét varázslóm… kérsz még vajsört?

- NEM!

- És egy kis citromport?

 

By: angel8

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]