Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Dark Secret Love

Dark Secret Love

 

Szereplők: Lucius Malfoy és Bill Weasley

Kategória: songfic, romantikus slash

Műfaj: egyperces

Korhatár: +16 év

Egyéb megjegyzések: jelen történetem ihletője a The 69 Eyes és Ville Valo közös dala, a Dark Secret Love. Az ő szerzői jogaikat abszolúte tiszteletben tartom, ha mégis panasszal élnének (akár a The 69 Eyes akármely tagja, akár Ville Valo), könyörgöm személyesen, és természetben verje le rajtam! Akár többször is! xDDD Légyszííííí, naaaa… *álmodozva néz maga elé***

 

Bill meztelenül feküdt az ágyban, és a feje alá gyűrt egy párnát. Kedvtelve nézte, ahogy Lucius piheg mellette. Milyen kapkodó, önző és mohó szerelemnek indult, és mégis milyen szelíd, kitárulkozó, csendes kapcsolat lett az övék… El sem akarta hinni. Lágyan simogatta a férfi hosszú, szőke haját, és igyekezett nem gondolni a közelgő elválásukra.

- Ne házasodj meg! Egyáltalán mit eszel azon a francia libán? – kérdezte Malfoy dacosan.

- Mintha neked nem lenne egy szép szőke babád – nevetett Bill, aztán abbahagyta Lucius simogatását, és a férfi mellé feküdt. Hosszú, vörös tincsei belekeveredtek Malfoy szőke hajzuhatagába. – Attól félsz, hogy bármi is változik közöttünk?

- Lucius Malfoy nem fél semmitől – morgott Lucius sértődötten. – Pontosan tudom, hogy a markomban tartalak, és csak az enyém vagy!

- Titokban mindig az is maradok.

- Ezt el is várom! Ne játssz a szívemmel, ha már szeretlek – suttogta halkan Malfoy, aztán az oldalára fordult, és Bill szemébe nézett.

A fiatalabb férfi halványan elmosolyodott, kis gödröcske keletkezett az állán. A szőke férfi csak kimondta, amit ő magában mer csak ízlelgetni. Átkozott szó, átkozott jelentéssel. Titkot és sebeket hordoz. Lucius szomorúan ragyogott a vörös hajú tekintetében. Bill mondani akart valamit, de rá kellett jönnie, hogy bölcsebben teszi, ha hallgat. Túl sok dolog választja el őket, hogy nyilvánosan is felvállalhassák az érzéseiket. A lopott percek, sötét motelszobák szerelme marad az övék, bármit tesz, vagy mond Lucius vallomására. Egyszerűbbnek tűnt hosszan és szenvedélyesen megcsókolni a szőkét, hogy örökre az emlékeibe zárja a pillanatot.

 

 

 

By: angel8

 

 

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]