Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Ahogy érzed

Ahogy érzed

 

Főszereplők: Perselus Piton és Hermione Granger

Kategória: PWP – jellegű humor

Műfaj: egyperces

Korhatár: +16

 

- Nem gondolod, hogy lassítani kellene a tempón? – kérdezte izzadtan Piton, miközben Hermione vadul lovagolt rajta. Tapasztalt férfi létére még sosem kényszeríttették olyan féktelen iramra, mint amit a griffendéles eminens diktált.

Hermione enyhén kipirulva ügetett, ütemesen fickándoztak a mellei, néha kissé orrba is verték a kapaszkodó professzort.

- Nem gondolom…

- De én gondolnám, Granger…

- De én máshogy érzem, uram... ó, még egy kicsit… még… egy… kicsit… még… egy… kicsit… ó, még… még… egy… kicsit…

- Ahogy érzed… - morogta Piton, miközben már a szakítószövegen elmélkedett magában. Vajon milyen álindokkal lehet kirúgni valakit, aki túlontúl gyors és heves az ágyban? Mit kellene mondania, ha egyáltalán mondania kell valamit… Elvégre ő Perselus Piton, ha nem akarja, akkor nem kell megindokolnia a tetteit.

De a biztonság kedvéért kellene egy ürügy… Talán mondhatná azt, hogy nem bízik benne, nem illenek össze, és úgy általában sosem bírta hosszú távon a női nyavalygást. És rühelli a griffendéleseket… És Pansy Parkinsonnak sokkal szebb feneke van…

Perselus Piton szája körül gonosz kis mosoly húzódott, amikor Hermione Granger izzadtan, lucskosan a mellkasára borult. Már látta magán a griffendéles lány mardekáros utódját…

 

By: angel8

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]