Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Életeken át

Életeken át

 

Főszereplők: Perselus Piton és Hermione Granger

Kategória: általános, romantikus

Műfaj: egyperces

Korhatár: +12

 

Átkozottak vagyunk, Te meg én. Ezeréves igézet köt minket, míg egyikünk meg nem töri a varázst. Ismersz. Régről. Azelőttről.

Hatalmasabb ez, mint röpke kis életünk. Újra és újra megteremtetünk egymásnak, hogy esélyt kapjunk a boldogságra. Ezért érdemes csak élni.

Előbb halsz meg, mint én meghalok. Már ez sem titok. Meggyászollak, aztán keserédes magányomban, a véremmel s a véreddel kötöm meg újra a Szerződést, ha újra kell kötnünk…

De talán arra nem lesz még szükség. Emberek vagyunk, az egyikünk úgyis elrontja. Majd én.

Nem félek rossznak lenni, ismersz, a kárhozottak bélyegét viselem.

Majd egyszer akkorát vétkezem ellened, hogy bűnöm fájjon Neked, s akkor a Régi Szerződés értelmében, a következő életünkben lesz lehetőségem kijavítani a hibámat. Egyszerűen nem hagyhatom, hogy vége legyen.

Régen birtokolni akartalak, ma már csak óvni és szeretni szeretnélek. Érezheted, láthatod rajtam.  Lassan, életről életre változom.

Itt és most legyen a legnagyobb bűnöm, hogy jobban szeretlek mindennél – ördögnél s istennél – és ez az érzés nem enged titkot hagyni előtted. Legyen a bűnöm az igazmondás.

Egyszer fájni fognak majd a szavaim, de aztán, egy új életben jóváteszem, begyógyítom az okozott sebeket. Addigra megtanulok szerelmesen hallgatni, és nem játszani a szíveddel. Megtanulok várni és remélni. Megígérem. Szeretlek. Időn és téren túl.

 

 

By: angel8 

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]