Útmutató
Lord Alfred Tennyson:
Shalott kisasszonya
(részlet)

S mindazt, mi tükrében lebeg, szövétnekében őrzi meg: gyakran, mikor más szendereg, temetni indult bús sereg tartott Camelotba. S máskor magasban járt a Hold, tükrébe ifjú pár hatolt, „Emészt világom árnya” szólt Shalott kisasszonya.
[tovább]

üzenőfal

On-line lelkek

lélek olvassa a lapot.Érezted reggel

Érezted reggel?

 

Főszereplők: Perselus Piton, Hermione Granger

Kategória: komor

Műfaj: 100 szavas (egyperces)

Korhatár: nem korhatáros

 

            Érezted reggel, ahogy felkelt a nap, és a szél az arcodhoz ért; érezted, hogy megváltozik valami? Érezted reggel, hogy összetört egy régi álmunk – szétgurult, mint egy eltépett gyöngysor? Érezted reggel, hogy ma erős leszek, és fordítok életem kerekén? Ez minden, amit mondhatok – nem kellesz többé, felébredtem az álomvilágból. Ne altass, mert én látni akarok. Nem baj, ha fáj.

Érezted reggel, hogy fordul a kocka? Gondoltad volna, hogy ma reggel vége lesz? Nem kell az unalomig ismételt, biztonságos ölelésed, nem kell a puha börtön, amit adni tudsz. Rossz vagyok, nem tudok változni. Hagyd, hogy csendben búcsút intsek. Ég áldjon, kedvesem.

 

By: angel8

 

 

 

Köszöntő
Figyelmeztetés
Az oldal felnőtt tartalommal bír, ezért csak saját felelősségedre böngéssz az irományok között, nehogy megsérüljön a lelked! :)

eligazító

az oldal
Nyitás: 2008. okt.
Admin: angel8
× még több oldal info ×
Böngésző: MF
Mail: katt ide
Buttonom:
[több]

bölcsesség


[Made on a Mac | angel8 © 2006 - 2010]