appleegyéb

Gyümölcsös cukorka illatú… szappan

Ez most egy vicces öngól története, csak akkor olvassátok el, ha nincs jobb dolgotok szombat délután. (:

Két napja történt, az Allee földszintjén, miközben melóba rohantam, hogy egy pasi egy ezüsttálcán rózsaszín, narancssárga és piros színű, 6-7 centi hosszú, cukorka illatú csíkokat kínálgatott. Gondoltam, jó napom lesz és megismerkedek egy új gumicukorral, lekaptam egyet a tálcájáról, mosolyogva megköszöntem, aztán száguldottam tovább.

Négy méterrel és egy harapással később kiderült, hogy a cukorka szappanból készült, és a gyümölcsös illathoz nem éppen gyümölcsíz társul. Mire az üzletbe értem, habzott a szám. Nem köszöntem a fiúknak, (nem azért, mert bunkó vagyok, csak már nem tudtam kinyitni a számat a rengeteg, rossz ízű nyáltól) villámgyorsan megszabadultam a kabátomtól, sapkámtól, sálamtól, táskámtól – és se szó, se beszéd sebesen elindultam a mosdóba.

Mire odaértem, a szappandarabka teljesen átvette a hatalmat a szájüregemben, elképesztő rossz íz és negatív csí szaladt át még az aurámon is… (:

Mire visszatértem a mosdóból, a fiúk már gyanítottak valamit, mert közben ledobtam a fognyommal gazdagított szappant az öltöző egyik polcára, ahonnét kellemesen illatozni kezdett. Mondanom sem kellett, velem nevettek rajtam a végén. (:

Tanulság: ne vegyetek minden jó illatú vackot a szátokba, mert nem biztos, hogy cukorból vannak!